EceAydn Ayseguls sühan güzelmiş :) Ben Nehir koyacağım nasipse. Ama nehir olmasaydı Sühan düşünürdüm kesin 😍
Yaz Gulsummldr farklı mı farklı bitti 😂 hem anlamlı hem duyulmamış hemde güzel bi isim varsa bende çok merak ediyorum açıkçası illa birinden biri olmuyor ne yazoık ki 😊
Neroizm Henna sidre: cennetin sonundaki ulu agac ve insanoglunun bilimde gelebilecegi en ust nokta demekmis. Ben cok begenmistim. Bunun disinda Güz, Meyra(pariltili isik), Kumsal isimlerini de seviyorum.
Fyztfkc Henna biz eğer kız olursa kumsal veya pera düşünüyoruz. Eşim de ben de 6 yıl önce ilk defa galata kulesine birlikte çıktık ve 1 yıldır evliyiz. Ve galata kulesinin bulunduğu bölge eskiden pera olarak anılırmış bu yüzden pera ismi çok anlamlı geliyor bize ❤️ kumsal da gayet havalı bir isim bizce 😍 düşünebilirsiniz eğer isterseniz 🙂
Misskaynak Degisik olucak diye cok sacma isimler dusunenler var ya yazik gunah vallahi 😅😅 Bade, mira, asya, inci, berrak, nil gibi isimler benim favorim tavsiyem instagramdan isimlik yapanlarin sayfalarina goz atin orada yenidogan isimlerinden de fikir edinebilirsiniz 😋
Yagmurmert Henna bende merya koymak istiyorum. Meyra’la karıştırıyolar meyra var ama merya hiç duymadım. Eşimle benim baş harflerimden oluşuyor. MERt YAğmur☺️