Kardii Çisem kıyabilirsin benim kızım olsaydı çisem dua koyucaktım ama oğluşum oluyor 2.e artık Çisem anlamı : Çiselen yağmur
Mminikmucizemm Ahsen hüma koyacağım ahsen cok guzelvqnlaminda kurani kerimde 16 ayette geciyor hüma devlet kusu talih kusu basa gelen mutluluk anlaminda
deletedmom734 Naz1905 benim eşim Filistinli ana dili arapça oda asla buğlem diye bir kelime duymadığını uydurma olduğunu söylüyor....
Naz1905 deletedmom734 internette çıkan isimlerle alakası yok bazı anlamların doğru cnm aynen iiiyice araştırıp koymak lazım çocuk gerçekten ismini taşıo çnki
deletedmom734 Henna RAHEL Bu isme taktım bu aralar her ne kadar kızımın ismini koymuş olsakta... Hz Yusufun annesinin adı EŞİ BABASI VE 2 OĞLU PEYGAMBER OLAN BİR KADIN 🌹
Melikezturk Henna benimde inşallah kızım olcak doktor öyle söyledi 12 + 3 ken şaşırdım 😊 bende adını asel Mina koyucam çok beğendim bu ismi oğlum olursa da adı Ahmet Taha olucak 😊
EmineBurcuTfekiSar Henna benimde kızım olacak Rabbimin izniyle biz Masal koymayı düşünüyoruz. Abin de kızı var onun ismi de Mavi Nil fikir olur belki
Suzitosuzi Henna Nefes güzel bi isim bence 💕 Ben öğretmen arkadaşıma sormuştum zamanında az koyulan nadir olan isim diye bana Ayşe Fatma Emine..vs dedi Köyde öğretmenlik yapıyo bi de artık bu isimler koyulmuyormuş 😂
Neffise Talya da olabilir şimdilik düşünüyoruz doğayı müjdeleyen baharın habercisi anlamına geliyor. Mitolojide de Doğayı ve hayvanları koruyan tanrıça demek.
Denizz19 Htc123 ATV de bir tane kır saçlı adam varya hani dini şeyler anlatıyor hep o buğlem isminin yanlış olduğunu söylemişti koymayın öyle anlamsız isimler demişti bence iyi araştır
Kalimero Mayra, ilkim, mila, selen, deren, mayda, asya, ayzA, ravza, berre , lal, tala, meva, nil, müleyka, bala bu kadr bende araştırmadaym🤭😀
Aysglaltnscr0980 Henna Ben de 28 haftadayım kızım var adı BEGÜM olacak inşallah 😍 ablamın da kızı var o da Elif Yade 😍 ama biz ablamla araştırırken bulmuştuk ELİZAN ❤️ uzaktan duyulan Ezan Sesi demekmiş.