deletedmom734 Henna RAHEL Bu isme taktım bu aralar her ne kadar kızımın ismini koymuş olsakta... Hz Yusufun annesinin adı EŞİ BABASI VE 2 OĞLU PEYGAMBER OLAN BİR KADIN 🌹
Aysglaltnscr0980 Henna Ben de 28 haftadayım kızım var adı BEGÜM olacak inşallah 😍 ablamın da kızı var o da Elif Yade 😍 ama biz ablamla araştırırken bulmuştuk ELİZAN ❤️ uzaktan duyulan Ezan Sesi demekmiş.
Naz1905 Htc123 buğlem isminn anlamı o deglmş ama internette çok yanıltıcı blgler var iiice araştr cnm istersen
Denizz19 Htc123 ATV de bir tane kır saçlı adam varya hani dini şeyler anlatıyor hep o buğlem isminin yanlış olduğunu söylemişti koymayın öyle anlamsız isimler demişti bence iyi araştır
EceAydn Ayseguls sühan güzelmiş :) Ben Nehir koyacağım nasipse. Ama nehir olmasaydı Sühan düşünürdüm kesin 😍
deletedmom734 Naz1905 benim eşim Filistinli ana dili arapça oda asla buğlem diye bir kelime duymadığını uydurma olduğunu söylüyor....
Fulyax Benim bal kızımın ismi Almila❤olucak allahın iziniyle anlamı:al yanaklı yigit türk kızı demek🙏🏼👍🏼👼🏻
Merveee277 Fulyax benimde çok hoşuma gidiyor anlamı ama orijinali almıla oda kulağa biraz tuhaf geliyor karar veremedim 🤷♀️
Meryem43 Fulyax benim de kızım olacak almıla düşünüyorum herkes çok tepki gösteriyor ne tuhaf die 🤷♀️😔kararsız kaldım
Fulyax Merveee277 Evet orjinalı almıla ama ben yurtdışında yaşıyorum burda ı harfi yok i yazıyolar kimliğe 😂😂😂 biz ne kadar almıla desekte almila yazılıcak kimliğimize i ı farketmez diyoruz ❤ eşimle sevgiliyken düşünmüştük bu ismi allaha şükür koymak nasip oldu🙏🏼
Fikriyelker Fulyax çok güzel bende düşünmüştüm ı-i sıkıntısından dolayı vazgeçtim. Nihal Atsız’ın kitabı Bozkurtların ölümü’nde de çok güzel, yiğit bi kız olarak geçiyor