Skrn1 Seyma61 6 gün var aramızda doktorunuz ile beraber mi karar verdiniz doğuma sezaryenle mi doğum olucak
Seyma61 Skrn1 sezeryan olucak 2.hamileligim bir iki hafta once aliyorlar sezeryana tahminen dedi ama sonlara dogru kesinlesir
Skrn1 Rabia06 ben normal doğumdan da korkuyorum nasıl olur bilmiyorum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Rabia06 Skrn1 Ya bende korkuyom gülüm ama Rabbiö yardım ediyo Allah kimseyi o yolda bırakmasın hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah ❤️
hirahamza65 Skrn1 Doğum 1 Mart görünüyor canım 33+3 olduk bizde yürümede biraz zorlanmak dışında herşey yorlunda bakalım hayırlısı :)
cahillesohbetikestim Skrn1 28 haftalık gebeyim. Bebeğim makat gelişti en son döndü mü bilmiyorum gerçi çok bir şey farketmiyor. Zorunlu sezaryen olacak. Doktorum bir sıkıntı olmazsa 38. Haftada alırız dedi. O da 20 25 mart arası bir şey oluyor işte. 😅
Skrn1 cahillesohbetikestim biz daha konuşamadık bakalım ayın 24ünde gidicez belli olur artık bizimde diye düşünüyorum artık hayırlısı ne diyelim 🙃
Luna-9 30+5 20 marta tarih verdiler.32 haftada ultrason olacağım uzun zamandır görmüyorum onu.Hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum.şunun şurasında marta ne kaldı.daha hiçbirşey almadım bu arada😿😹
Gurbet26 Summerwine fazla yürüme fazla ayakta kalma ağır kaldırma dinlen bol bol dedi ilk tecrübem hangi ağrı normal hangisi anormal bilemiyorum ki sağlıkla vakitlice kucaklayalım hepimiz inşAllah
Summerwine Gurbet26 benimde ilk gebelik ilk ogrendigimde bende korkmuştum ama korkulacak durum yokmuş şükür.Dinlenme şart ☺️amin insallah
Ysm0307 Ben 32+5 im çalışmaya devam ediyorum ilk gebeliğim ne zaman doğum olur dediğim de doktorum 38le 41 arası her an olabilir o 21 günlük sürede bekle dedi
Skrn1 Ysm0307 bende çalışıyorum ama izine çıktım yıllık izindeyim 24ünde doğum iznine çıkıyorum bende sezaryen olursa eğer 40 haftası dolsun istiyorum ama bekliyorlar mı acaba p zamana kadar
Pengu Skrn1 33 haftalıgız. 32 de gittim doktor pozisyonla ilgili bişey demedi. Doğumla ilgilide pek konusmaz😅 nst çekildi sadece çalışanilir raporu vermesi için onda sıkıntı çıkmadı normal gidiyor sanırım. 😊
Ysm0307 Pengu bende çalışabilir almaya gittim nst çekecek misiniz dedim daha çok erken son hafta çekeriz dedi
Yaprak_erdu Aslıda benim 72 günüm var ama Sezeryan olacağım için 10 aşağı düşürdü doktor ve şuan 29+5 haftalık olduk🥰 ve şu grip salgınlar olmasa daha iyi gidecek🤷♀️doğum 22 mart gösteriyor
Sedaorannn Ayseas1 banada martin sonu hatta nisan başı dedi doktorum bu bebeğin geleceği haftaya bağlı 42 de bile doğurabiliriz tabi beklersek🤣
Sedaorannn Gurbet26 ohoo ben nerelere yuruyorum iş yapiyorum iki uc saat ayakta aksine dogum kolaylaşsin diye yurume tavsiye edilir ama 🤔