Sedaorannn Ayseas1 banada martin sonu hatta nisan başı dedi doktorum bu bebeğin geleceği haftaya bağlı 42 de bile doğurabiliriz tabi beklersek🤣
Mommm03 Skrn1 31+1 şuan normal doğum odaklyz çünkü ilk gebeligimde normaldi ama bakalım şimdi ki ne olcak
Skrn1 cahillesohbetikestim biz daha konuşamadık bakalım ayın 24ünde gidicez belli olur artık bizimde diye düşünüyorum artık hayırlısı ne diyelim 🙃
cahillesohbetikestim Skrn1 benim ilki de sezaryen olduğu için konuştuk zaten canım bir iki haftaya belli olur seninde
Skrn1 Ysm0307 bende çalışıyorum ama izine çıktım yıllık izindeyim 24ünde doğum iznine çıkıyorum bende sezaryen olursa eğer 40 haftası dolsun istiyorum ama bekliyorlar mı acaba p zamana kadar
Skrn1 Ysm0307 oda çok mantıklı ama benim iş yerimde çok mobing var o yüzden alıcam her gittiğimde sinir stres beni de bebeğimi de etkiliyor
Linabebek1 Summerwine aynıyız canım kız bebiş benimki 28 haftayken gittim en son 1107 gr 1 hafta geriden geliyo dedi doktorum zayıf bebek demişti seninki kaç gram acaba
Linabebek1 Summerwine teşekkür ederim canım benim doktor biraz korkuttu beni beslenmene dikkat et bebek 2800 gr doğar 3 görmez dedi korktum biraz
Sevgiozdemir Skrn1 31+3 teyim 4 gün sonra kontrole gideceğim daha hiç konuşmadık doğum hakkında ama bakalım 27. Haftada en son 1000grdı. Rahim ağzı kısalığıda var erken doğum riskin var demişti merakla kontrolü bekliyorum bakalım 🤷♀️
prettywomann Skrn1 29 haftayım yan duruyormuş başı göbeğin solunda ayakları sağda dönecek mi bakalım ☺