Siracinannesi Burnumageliyoduslkmsn ay sorma bende çok seviyorum ama bebekle pek yapılmıyor sağolsun yaptı bana 🥰
Burnumageliyoduslkmsn Nedime54 benim eşimde yoğurtlu yemez mesela ama ben yumurta harcı hazırlayarak yapıyorum çok beğeniyor annesini harç sos hazırlamadan yapmış hep yemiyor dene bence terbiyeli yoğurtli tavuk çorbası
Nedime54 Burnumageliyoduslkmsn internetten bakıyım da deneyim bakayım yoğurdum da ev yoğurdu mis gibi olur teşekkür ederim 😍
Fatma63_41 Eşimin tarafı Karadeniz cumhuriyeti yemeğe gitsem bile asla damak zevkime uymuyor yemekleri 😃 lahmacun hazırladım esim gelsin pişirmeye götürecek yanında çorba salata kaynanam gelecek bize
Burnumageliyoduslkmsn Fatma63_41 Urfalı olmak ayrıcalıktır yakınız sanırım Diyarbakırliyim ama Kocaeli’de ikamet ediyorum fırına lahmacun göndermek sıcak sıcak gelmesi evde salata çorba yapmak ❣️❣️
Burnumageliyoduslkmsn EymeninAnnesi__ yeşil mercimek asla ve asla yiyemiyorim eskidende yiyemezdim şimdide , 🙁
EymeninAnnesi__ Burnumageliyoduslkmsn önceden bende yiyemezdim evlenince alıştım eriştete kattım içine misss 🙃🙃
Buse-ozdmr Burnumageliyoduslkmsn aklıma bugun başka yemek gelmedi ne yapsam diye kuru fasulye plav cacığa karar verdim😂
cansualisa Burnumageliyoduslkmsn aksıne çok seviyor hep kendi ilgilenmek istiyor ver kucağıma verıyorum ama yok hep tekrar :(
cahillesohbetikestim Burnumageliyoduslkmsn kıymalı patates yemeği ve makarna yanına da lahana turşusu 😅🥳
Burnumageliyoduslkmsn cahillesohbetikestim bende İzmir köfte yaptım ama kıyma kırmızı et hiç yiyemiyorum tiksiniyorum direk
ardenmoms Burnumageliyoduslkmsn ben hamile değilim canım ama hamileyken de öyle bir şey yaşamadım haftada bir kez kesin yaparım ıspanağı fırında patatesli kremalı kaşarlı yapıyorm öyle deneyin bir de 🤌🏻😋
Nedime54 Brck0303 yemez yemek konusunda biraz seçicidir . Dedesinin tek erkek torunuymuş hiç evde yemek yemezmiş hep köfte döner vs yerlermiş dışarda ev yemeklerine bu kadar alıştırabildiğime şükrediyorum . Terbiyeli tavuk çorbasını deneyim bakalım bu gün belki yer