EymeninAnnesi__ Burnumageliyoduslkmsn öglen 11 de hazır ettim kafam rahat 😅 yeşil mercimek yemeği erişteli yanınada kanat kızartması salata turşu yoğurt acılı ezme ❤️ temizliklerde yapıldı oğlumda uyudu ohh misss 😍
Burnumageliyoduslkmsn EymeninAnnesi__ yeşil mercimek asla ve asla yiyemiyorim eskidende yiyemezdim şimdide , 🙁
cansualisa Burnumageliyoduslkmsn çok şükür canım iyiyim kızımla işte baş etmeye çalışıyorum öpeceğim kucaklayacakm bana ver daraltı geliyor🤣 güzellikle söylüyorum yok tersle ince anlıyor son üzülüyorum
Cayvarmiya Burnumageliyoduslkmsn aslında kendini biraz zorlasan iyi olur ardından başka bir şey ye bebeğe çok yararlı
Burnumageliyoduslkmsn Brck0303 eşimde soba yakmak istiyor sobada patates çok seviyormuş oturduğumuz ev boşken soba kurup iki günde bir patates yiyormuş şimdi ben onay verdim ama hamile hamile kitle uğraşma diye kurmuyor salçalı makarna yap yanına yogurtt günü kurtarıyor birbirimizi çağıralım yemeğe😃
Brck0303 Burnumageliyoduslkmsn gel valla arkadaş çevrem yok oturduğum yerde benimle yaşıt kimsede yok tek başıma sıkılıyorum zaten kimse gelip gitmiyo diye iyi olur bana da Daha önce çalışıyordum evde durmak bana göre değil boş durmayı sevmiyorum şuan sürekli evde olmak bunalım a soktu hiç yapacak bişey de yok bebek olsa yine uğraş olur elimde arkadaş olur bana
carmellawaldorf Burnumageliyoduslkmsn ben kolay olsun diye balık aldım foruma atıcam yanına da brokoli salatası
Nedime54 Bulgur pilavı pişirdim akşama da dolaptan yeşil fasülye çorbaya ben de karar veremedim eşim çorba konusunda çok seçicidir mercimek dışında bişey yediremiyorum var mı önerisi olan
Burnumageliyoduslkmsn Nedime54 benim eşimde yoğurtlu yemez mesela ama ben yumurta harcı hazırlayarak yapıyorum çok beğeniyor annesini harç sos hazırlamadan yapmış hep yemiyor dene bence terbiyeli yoğurtli tavuk çorbası
Nedime54 Burnumageliyoduslkmsn dışarı kıyafetlerinin hiçbiriyle rahat edemediğim için sırf pijamalarımla oturabilmek için evden başka yere gitmeyen ben
2022bebeki Burnumageliyoduslkmsn Oy hepsi de nasil zahmetli birr tanesini yapsak bile yeter şu dönemde 🙈
Alimenur Burnumageliyoduslkmsn canım tavuklu karnabahar yemeği istedi onu yapcam baharatlı patatesim var azda eşim pilavdan tiksindiği için pilav yok bende makarnadan sıkıldım ekmeği bana bana yemeği düşünüyorum yanına cacık yapabilirim zeytinyağlı sarmamız var tatlı da sabahtan yaptığım ağlayan pastayı yeriz diye düşünüyorum daha ne ister yeter valla yoruldum zaten sabah misafir ağırladım onları gönderdim evi süpürüyorum ama kızım saolsun içerden rahat vermiyor
Burnumageliyoduslkmsn Alimenur karnabahar haşlayıp limon karabiber tuz zeytinyağı döküp yiyordum iki gündür tiksinti var niyeyse
cansualisa Burnumageliyoduslkmsn aksıne çok seviyor hep kendi ilgilenmek istiyor ver kucağıma verıyorum ama yok hep tekrar :(
Siracinannesi Burnumageliyoduslkmsn annem lahana sarması ve kuru patlıcan dolması yaptı biraz da mercimek çorbası var yeter bugün yemek derdim yok 😂