Duyguucnr Dylann akrabamız 2400gr doğum yaptı 36 haftalıkken maşallah gayet sağlıklı ve hızlıca toparladı kilo aldı endişelenmeyin sağlıklı olaun yeter
Dylann Aselsmoms sonra toparlandı mı☺️ bide normal mi doğdu ben sezeryandan korkuyorm🤢🤢 normal olsun istiyorum
Aselsmoms Dylann normal oldu canım şimdi 4 yaşında 16 kilo 🤭 toparlandı her ay gittiğimde olması gereken kiloda oluyordu çok şükür 🤗 inşaAllah normal olur benim de 2. Normal doğumum olacak 36+4 olduk 😅
Aselsmoms Merve_kaya evet canım ben kızımda da hep yerdim ama 2510 doğdu şimdi oğluma hamileyim 36+1de tam 3 kilo dedi doktor sağlıkları yerinde olsun da kilo hiç önemli değil 🤲🤍
Ada-Uras-Asya Dylann 29 hafta 1.600 gr 40 cm gayet iyi dedi benm 3 çocukta 3.550 we üze doğdu ama 35.37.38 haftalarda doğdular bakalım bu paşa kaç hafta kaç gr doğacak
Dylann Ada-Uras-Asya ımm benm doktor 38 haftaya kadar yolumuz var dedi ik haftam var daha 38 e bakalm 3 kiloyu geçeriz inşallah🥹 paşanı sağlıcakla kucağına alırsn inşallah☺️
happiestMom Dylann 36+5 bugün gittim 2 hafta geri bebegim 2535 dedi gelişimi devam ettiği sürece hiçbir sıkıntı yok merak etme dedi. 2 hafta önce de 2100 gr dı.
Ada-Uras-Asya Dylann kilo önemli değil sağlıklı olsun da zaten doğduktan sonra da anne sütü yada mama ile kilo alıyor önemli olan sağ salim doğsun kuweze falan girmesin inşallah
happiestMom Dylann 2 haftada 435 gr almıs haftaya cagırdı ayın 30 una da doğum için gün verdi. Bakalım 1 haftada ne kadar alıcak bende merak ediyorum. ☺️ 2500 oldu artık o kendini kurtardı sen merak etme dedi bugün.