2cocukluhayatamerhaba Dylann ben 34 haftalıkken gitmiştim 2150 gr dı.doktorum minyon olacak dedi ben çok taktım kafama iki hafta düzenli geceleri kefir muz bazen yanında çiğ badem yedim o iki haftada ıspanak yemeği tükettim kabak çekirdeği yedim 36. Haftamda gittiğimde 3kg olmuş dedi ben şok oldum umarım doğrudur ölçümler 🤭🤭
Ada-Uras-Asya Dylann kilo önemli değil sağlıklı olsun da zaten doğduktan sonra da anne sütü yada mama ile kilo alıyor önemli olan sağ salim doğsun kuweze falan girmesin inşallah
3babyannesy Dylann ıspanak yemegi, yeşil mercimek yemeği, yoğurt, denermisin bı vitamin deposu bunlar bende başlayacam, çorbasını seviyrm yeşil mercimek erişteli çorba varya ondan yapıp icicem bol bol yarar bebise bence
Elifsntrk Dylann Daha dün benzer post açtım benimde bebeğim 35+4 kilosu 2270 çıktı boyunu net söylemedi ama bacak boyu da geriden geliyor genel olarak 2 hafta kadar geri geliyor 😣 gerçekten ciddi anlamda çok kafama taktım ya kilo almaz küveze girerse falan diye 😣 allah yardımcımız olsun bu arada 3 yıl önce oğlum 3900 normal doğdu şimdi ki kız ama anahtarlık gibi dogucak sanırım 🤦🏼♀️ Gerçi tek istediğim sağlıklı olması 🥹
Dylann Elifsntrk yaaa inşallah kilosun abıyuna kavuşur🫥 siz yorumlardan neler yiyebilceğinize bakın bari
happiestMom Dylann Protein agırlıklı beslendim. Yogurt, yumurta, et, tavuk, balık extra ceviz ve meyveye de agırlık verdim. Doktor zayıf olması önemli degil kilo alımı devam etsin bana yeter dedi. İnsallah şu 1 haftada da iyi alır ya. Sizinde mi zayıf. ☺️
pamukprensesss Dylann belki üst üste ölçümlerden kaynaklıdır. Bende rahim ağzı kısalığı olduğu için her hafta gidiyorum kontrole bazı haftalar hiç almamış gibi oluyor. Doktorda normalde 2 hafta da bir ölçüm daha sağlıklı üst üste baktığımız için kilo almamış gibi görünebilir sıkıntı yapma demişti
Dylann pamukprensesss yok aık gtmyorm aydan aya sadece son ay olduğu için doktor haftada bir gel dedi ben yine de iki haftada bir gdyorm
Babykalamar Dylann biraz genetik bence benim esimin boyu uzun mesela boyu kilosu bir hafta onde gidiyor bebisin. Muz kasar balik et kuru incir her gun 1 yumurta brokoli portakal suyu mandalina bunlar ozellikle yediklerim ve yedikten sonra soluma yatip uzaniyorum yarim saat bu sekilde besinler ona daha cok hizli geciyor doktorum demisti. Sizde oyle yapin bide toz nesquikli sut icin