Dylann Selam güzel anneler 🫠 35 haftalıkkrn bebeğm 2.250 gr 44 cm dedi doktor ve bu ölçülerle biraz minyon dedi ciğer geliştirici iğne yazdı kullandım 36 haftalıktı gittim 2.350 olmş sadece 100 gr almış dedi hala minyon dedi boyu da 45 cm byle giderse normal doğum yapamayız dedi 🤢 bence çok açık bi fark yok sizler de durum nasl merak ediyorm
Aselsmoms Dylann canım muz ,kaşar,tahin pekmez ,kefir, ıspanak ,helva ,süt ,bulgur bunlar iyi kilo aldırıyor bebeğe dene bence 🥰
Dylann Gebeliko yaa maşallah dün gtmştm doktora daha yarın 36 olacak inşallah haftaya gidersem güzel bi kilo karşılar beni🫣 benm de erkek
Gebeliko Dylann muz kaşar yiyorum genelde sevdiğim için ceviz de ama özel olarak beslenmiyorum çok meyve yiyen biriyim belki bunlar etkiliyor olabilir. Düzenli vitaminimi içiyorum bol su bazen duyu zorluyorum
2cocukluhayatamerhaba Dylann ben 34 haftalıkken gitmiştim 2150 gr dı.doktorum minyon olacak dedi ben çok taktım kafama iki hafta düzenli geceleri kefir muz bazen yanında çiğ badem yedim o iki haftada ıspanak yemeği tükettim kabak çekirdeği yedim 36. Haftamda gittiğimde 3kg olmuş dedi ben şok oldum umarım doğrudur ölçümler 🤭🤭
3babyannesy Dylann ıspanak yemegi, yeşil mercimek yemeği, yoğurt, denermisin bı vitamin deposu bunlar bende başlayacam, çorbasını seviyrm yeşil mercimek erişteli çorba varya ondan yapıp icicem bol bol yarar bebise bence
Babykalamar Dylann biraz genetik bence benim esimin boyu uzun mesela boyu kilosu bir hafta onde gidiyor bebisin. Muz kasar balik et kuru incir her gun 1 yumurta brokoli portakal suyu mandalina bunlar ozellikle yediklerim ve yedikten sonra soluma yatip uzaniyorum yarim saat bu sekilde besinler ona daha cok hizli geciyor doktorum demisti. Sizde oyle yapin bide toz nesquikli sut icin
Aselsmoms Merve_kaya evet canım ben kızımda da hep yerdim ama 2510 doğdu şimdi oğluma hamileyim 36+1de tam 3 kilo dedi doktor sağlıkları yerinde olsun da kilo hiç önemli değil 🤲🤍