tugbacelik İkili tarama testinde cinsiyeti tahmin etmek için hcg değerini sonuç yazan yerden mi mom yazan mı dikkatte alınıyor.
Seherk Günaydın ☺ Bende tam olarak nerden baktığınızı anlamadım rica etsem açıklar mısınız? Bende fb hcg 33.4 ng/ml - Mom 0.82 yazıyor
origin7 Seherk merhaba fb hcg kısmına bakıyorsunuz 😊 33 çıkmış sizin 50 altı ve üstü olarak degerlendirenler var ama kesinlik yok tabi
origin7 MuhammetBetlDoan Benim de 94 çıktı Doktor ultrasonda erkege benziyor ama cok erken dedi 50 üstü kız olabilir deniyor bakalın hangisi heycanla bekliyorum Kan değeri kimisinde doğru kimisinde yanıltıcı olabilir
Tuba8435 Nurerdgn değeri nasıl yorumluyprsun canım benim oldukça yüksek bir değer 🤐nerede yazıyor yardımcı olur musun 😆
Nurerdgn Tuba8435 beta hcg yaziyo ikili taramada onun karsisindaki deger 50nin altinda ise erkek ustunde ise kiz olma olasiligi yuksek oluyo canim ordaki degere bakman lazim...💖
Tuba8435 Nurerdgn canım bende 79 binlerde işte o değer ondan bilemedim sende 50 üstü filan diyince 😮😆
Nurerdgn Tuba8435 canim valla bilemiycem 79 binler yuksek bi deger tabii Allah gonlunuzdekini versin insaallah 😘
Seherk Dr net bişey demedi açabilmiyorum ki yorum yapan arkadaşlar dönerlerse belki fikrimiz olabilir
Sampiyonsmumy Nurerdgn ben 14 haftalik hamileyim .hcg degerim ikili taramada 54 cıktı. Cin takvimide erkek diyor 😊 ilk bebişim hiç önemli değil çarşamba günü gidicem inşallah öğrenirim. Gerçekten tutuyor mu yaaa? Kız olunca bi heyecan yaptim
Nurerdgn Sampiyonsmumy canim benim bak kesin demoyorum olasilik yuksek dedigim gibi 50nin altinda olursa erkek olma olasiligi yuksek 50 nin ustunde ise kiz olma olasiligi yuksek oluyomis ama kesin net degil yani olasiliklardan bahsediyoruz❤❤❤