scl Nurarslan canım belli oldu mu cinsiyeti 🙈 kız erkek erkek kız demişlerdi diye hatırlıyorum o sendin dimi 😌
Nurerdgn Sampiyonsmumy canim benim bak kesin demoyorum olasilik yuksek dedigim gibi 50nin altinda olursa erkek olma olasiligi yuksek 50 nin ustunde ise kiz olma olasiligi yuksek oluyomis ama kesin net degil yani olasiliklardan bahsediyoruz❤❤❤
Nurerdgn Tuba8435 canim valla bilemiycem 79 binler yuksek bi deger tabii Allah gonlunuzdekini versin insaallah 😘
Nurarslan scl canim arkadasin biri yorum yapmis baksana senin ne cikiyor.Demiskii hamile kaldigın ay ile yasinı topla cıkan sayıyı -9 yap tek ise erkek cift sayi ise kız.%99 dogrulugu var demis.benim bu 3oldugu icin ilk 2sini hesapladim dogru cikti💕
Oykubrkn Beta hcg 23.40 benim doktor 12 haftada ultrasona baktığında kıza benziyor demişti. Perşembe günü tam 15+0 olucaz bakalım cinsiyet belirginleşmiş olacak mı 😍
scl Nurarslan banada ilk erkek dediler sonra kız ama kesinlik konuşmadı doktor 20. Haftada ayrıntıya giricem inşallah netleşir 😂
scl Nurarslan şimdi 2018 e girdiğimiz için 2017 de hamile kaldım yaşımı ona göre yapıcam dimi 😂 ozaman tek çıkıyo 🤗