Siyahdnz Nisagk canım ya link olan footolar bende açılmıyor ya 😪hanı dırek foto gorunen oyle acılıyo ama tesekkur ederim gidıcem birazdan ıns varde
Yeso59 Minikbiranneem bana bunu arkadaşım aldı kaç aylıkken kullanılıyor bu peki çok küçükken diyorlarya yastık vs gibi şeyler kullanmayın diye
strong_mom Sureyya1 nevresim için gittim, nevresim dışında her şey vardı,markete ilk giren bendim, gelmemiş ya da ayırılmış, istediğimi bulamadan çıktım 😏
Sureyya1 strong_mom nevresim guzel %100 pamuk ben cok begendim baska bimlere bakabilirseniz alin fiyatida iyi
Cananan Zıbın cıngırak hısırtılı kıtap bıde müslin gördüm bi tane ondan aldım daha 9+3 üz ama olsun❤️❤️
ilzannliy ![https://mutluresim.com/images/2023/01/13/kUCBu.jpg] zıbınlar hoşuma gitmedi, küvet seti almıştım daha önce, nevresim takımı anne yanı için büyüktü ama güzeldi, ben de oyuncak tercih ettim. aklımda geometrik şekilli puzzle gibi geçen oyuncak da kaldı ama paramız bitti 😁 eşim gelinceye kalırsa inşallah almak istiyorum çıngıraklar ebebekte 30 liraydı kumanda mesela o da 200e yakındı burada fiyat uygun geldi
Zln2152 Sureyya1 ben bugün katlanan küvet setini aldım canım birde biberon temizleme fırçasını 7 TL’ye aldım🤭😀
Zln2152 Zehra19_ ben küvet setini aldım canım çünkü internette çok pahalı 400 küsür sey olarak tüm fileler uyuyor küvete 🥰
Mommm03 Zln2152 bnce her bile uymuyor , bende katlanan kuvet aldım ama evde file vardı uymdi bugn e bebekte baktım file 100tlydi almdm 😑
_almirasmom Sureyya1 agız mendılıyle bıberon fırcası aldım sadece anne yanı yatak da alcaktım ama cabuk buyuyolar sonra elımde kalcak gerek yok dıe almadım ya😄
mervenoluyoruz Sureyya1 Bir hafta sonra kavuşuyoruz oğlumla bu ürünleri aldım internette aynı ürünler en az %20 daha pahalı
2022bebeki mervenoluyoruz Hışırtılı kitabin boyutu büyük mu biraz daha geçen seferkilere göre yoksa fotodan mi bana öyle geldi🙈 Bulamadim ben burdakilerde
ilkimbebee Sureyya1 nevresim takımı,bir tane zıbın atıştırma kabı, ilk kütüphanem kitapları diş kaşıyıcı, toplu yuvarlama kulesi, fisher price kumanda aklım hala almadıklarımda
Ayytacc Sureyya1 babynest nevresim takimi dis kasiyici yelek biberon temizleme fircasi oyuncak fln kalmamisti ona uzuldum