2022bebeki mervenoluyoruz Hışırtılı kitabin boyutu büyük mu biraz daha geçen seferkilere göre yoksa fotodan mi bana öyle geldi🙈 Bulamadim ben burdakilerde
2022bebeki mervenoluyoruz Geçen gelen avucici kadar bile yoktu da o yüzden bu büyük geldi inşallah bulabilirim ben de. Güzel günlerde kullansin bebik🐣
Yeso59 Minikbiranneem bana bunu arkadaşım aldı kaç aylıkken kullanılıyor bu peki çok küçükken diyorlarya yastık vs gibi şeyler kullanmayın diye
Minikbiranneem Yeso59 ben yastıksız yatiricam içinde canım bende kullanılmamalı diye biliyorum yastik
annekuzusu_ Sureyya1 anne yani yatak aldım nevresim seti aldım bebeme bataniye aldım biberon temizleme için fırça aldım 🥰♥️🙏🏼
FatmaAselinAnnesi_60 Sureyya1 ağız silme mendili 3 lüsü 5 tl idi minicity de ankaradaysanız mağazasından alın hersey uygundu
Sureyya1 FatmaAselinAnnesi_60 ankarada degilim kivyinede ankarada olan arkadaslar bakabilirler yazmaniz iyi oldu
Pelldaaa Zehra19_ file bulursunuz ama file çok kullanışlı olmuyor. Bebek havada kaldığı için üşüyor, sünger şeklinde olanlardan almanız daha iyi.
EzgivardaR Zehra19_ e bebekte file var zaten file ayrı satılıyor alın bence katlanabilir kullanımı rahat olur
Mommm03 Zln2152 bnce her bile uymuyor , bende katlanan kuvet aldım ama evde file vardı uymdi bugn e bebekte baktım file 100tlydi almdm 😑
Mommm03 Zln2152 ayy yanlış yazdım bence hic biri uymuyor olacakti🙈🙈 bende bilmiyorum ki cnm böyle giderse e bebektekni alacağım oda pahalı ya bimde 1 tane kalmıştı olmadı onu denicem