Zehra19_ Sureyya1 katlanabilr kova maşrapa zıbın nevresim takımı aldım 😊 küveti de filesi yok die almadım acaba başka bir yerden file bulabilir miydim alsamıydım kızlar karar veremedim 😂
_aysenur8mikail__ Minikbiranneem babynest nasıl canım bi atabilir misin bakayım ya boyutu dolusu falan iyimi
Zln2152 Zehra19_ ben küvet setini aldım canım çünkü internette çok pahalı 400 küsür sey olarak tüm fileler uyuyor küvete 🥰
Pelldaaa Zehra19_ file bulursunuz ama file çok kullanışlı olmuyor. Bebek havada kaldığı için üşüyor, sünger şeklinde olanlardan almanız daha iyi.
B-ebek Sureyya1 Mama sandalyesi, nevresim takımı, zeka kartları, çıngırak , halka oyuncak, ağız mendili aldım ☺️
1Gozde1Yusuf- Babynest aldim son anda geri biraktim cok gerekli gelmedi ya 1 ay anca kullanilcak gibi
Kubrailkan Bitane yelek aldım,dokun hisset puzzle , yer oyun matı,dokun hisset kitap aldım ben oyuncağa yönelik çalıştık bugün🙈🥰
bademli_puding Sureyya1 ben bi zıbın bide silikon önlük aldım nevresim alacaktım kararsız kaldım almadım
Siyahdnz Nisagk canım ya link olan footolar bende açılmıyor ya 😪hanı dırek foto gorunen oyle acılıyo ama tesekkur ederim gidıcem birazdan ıns varde