dilaraaygun2234 AyFa1608 ben ikinciyede alıcaktım bulsaydım beşik için iyi oldu boyu yataşın boyu biraz büyük kaldı beşiğime
AyFa1608 dilaraaygun2234 hemen bitiyor böyle şeyler ya keşke daha fazla getirseler çalışanlar da çok ayırıyor tanıdıklarına uyuz oluyorum 🤣 heyacnla eşimi bekliyorum 1 saati kaldı zaman geçmiyor her an bitti bitecek diye aklım çıkıyor hahahdha
AyFa1608 dilaraaygun2234 bulamadım 😭 5-6 bim gezdik yok mağaza sorgulatsanız dedim sabah beri heryeri aradık hiçbir yerde yok şu an dedi üzülerek 2 zıbın alıp döndüm eve 😑
Minikbiranneem Zln2152 çok güzel ben çok begendim fiyatı da çok iyi 2 desenden de birer tane gelmişti inşallah bulabilirsiniz
Minikbiranneem Blut 1 tane kiz için 1 tane erkek için getirmişler açıldığı gibi ilk ben girdim yoksa alamazdim büyük ihtimalle
kbra19 Acemianne8 Cinsiyetimiz belli değil ama nevresim Takımı ve bardaklı oyuncaktan aldım Nevresim iki cinsiyetede gidebilir diye düşündüm o fiyata gayet güzel
Summerwine ilkimbebee canım görsel nasıl atılır bilmiyorum ama yukarda bir arkadas @Minikbiranneem babaynest atmış ya onun deseniyle ayni
Cayvarmiya Bende sabah erkenden açılışa gittim uzun kollu zıbın almak için ama Kısa kol gelmişti bizim oraya sadece 😔
Babykalamar Agiz mendili-tummy time seti-masrapa aldim🤣🤣 kuvetede baktimda filesi yoktu ben delikli silikon kuvetlerdeb alacagim daha pratik
dilaraaygun2234 ilkimbebee bulursanız değiştirebilirsiniz bence bende çok beğendim o pembe diye almadım erkek bebek bekliyorum