AyFa1608 dilaraaygun2234 foruma girince sol üstteki 3 çizgiye tıkla resim yükle var ordan yükle çıkan linki kopyala yapıştır canım
Ydz Zehra19_ fileyi her türlü bulabilirsiniz. Ben A101den aldım küveti. Fileyi civil den aldım. Çoğu yerde bulabilirsiniz küvet filesini
Dlnkle Arkadaşlar bime gelen babynestler gizek değil elyaf dolu içi çokda sağlıklı değil içi süngerli olanlara bakmanızı tavsiye ederiö
tubi94 ilzannliy linki ekledikten sonra birşey yazacaksan arada baya boşluk bırakıp yaz bide öyle dene canım
AyFa1608 dilaraaygun2234 çok sağol kuzum. Kalınlığı nasıl peki kalite yönünden? Bende pembe alcam inşallah kaldıysa😅 eşime kalmaz dedim de bişey olmaz bim bim gezeriz bulana kadar diyor 🤣
dilaraaygun2234 AyFa1608 ben yataş markada aldım hemen hemen aynı kalınlıktalar hatta yataş biraz daha ince kaldı yanında 😂
Kayramomm Hışırtılı kitap, halka kule ,3 tane çıngırak , 1 tane diş kaşıyıcı, tummy time zeka kartları , 1 tane daha top yuvarlamali halka aldım
Serifegg Sabah 9 da uyku sersemi küvet yerine çamaşır sepeti almış gelmişim başka bimden de gittim buldum şimdi diğerini iadeye gidicem.cok güldüm kendime sabah sabah 😂😂
dilaraaygun2234 AyFa1608 ben ikinciyede alıcaktım bulsaydım beşik için iyi oldu boyu yataşın boyu biraz büyük kaldı beşiğime