Summerwine ilkimbebee canım görsel nasıl atılır bilmiyorum ama yukarda bir arkadas @Minikbiranneem babaynest atmış ya onun deseniyle ayni
dilaraaygun2234 ilkimbebee bulursanız değiştirebilirsiniz bence bende çok beğendim o pembe diye almadım erkek bebek bekliyorum
ilkimbebee Summerwine belki bizim burda da bitti bi tek benim aldığım vardı neyse iade etmicem daha sonra bulamam 😅
AyFa1608 dilaraaygun2234 bulamadım 😭 5-6 bim gezdik yok mağaza sorgulatsanız dedim sabah beri heryeri aradık hiçbir yerde yok şu an dedi üzülerek 2 zıbın alıp döndüm eve 😑
Lenaaaa ilkimbebee mama sandalyesi bu şekildeydi, ben mama sandalyesini geçen geldiğinde almıştım. Gayet kaliteli ve sağlam duruyor sadece ayak koyma yeri yok. Eğer düşünürseniz haftaya a101 e geliyor sanırım daha uygun fiyata
Minikbiranneem Hanımlar bende bisey sorayım kurutma makinem yok babynesti direk atsam makineye 30 dereceye sıkıntı olur mu acaba
1Mavimavi nazlicsgn file hediyeymiş Filesiyle satılan görmedim Yanında hediye gönderileni vardır Post sahibi soruyordu onu bilgilendirin isterseniz 🌺
AyFa1608 dilaraaygun2234 inşallah ya. Bazen bime bişey geldiği zaman 101 e şoka falan da geliyor sğrkeli broşür takibi yapıyorum 😅
ilkimbebee Lenaaaa geçen geldiğin de kaçırmıştım oturma yeri küçük gibi geldi diye almamıştım sonra pişman oldum sizce de oturma yeri küçük değil mi ? Yok a101 de olanı beğenmiyorum
Lenaaaa ilkimbebee henüz bebeğim doğmadı kullanmadığım için pek bilemiyorum ama bana yeterli geldi aslında hatta bugün bir restoranda gördüm aynısını
Lenaaaa ilkimbebee teşekkür ederim saçma olmuş her şubeye aynısını göndermeleri lazım bence ama kesinlikle iade etmeyin bence parasına göre gayet kaliteli