1Mavimavi Zehra19_ fileyle birlikde küvet satılmıyor fileyi ayrı alacaksınız. İçi boncuklu gibi olanlar var onlar çok iyi oluyor Köpük file geçiyor adı
B-ebek Acemianne8 Mama sandalyesi, nevresim takımı, zeka kartları, çıngırak , halka oyuncak, ağız mendili aldım ☺️
dilaraaygun2234 Bende battaniye, nevresim , piyano, tummy time kartları, dokulu kitap 4 tane, eğitici tablet,diş kaşıyıcı, birde halkalı kule aldım 🥰🥰 sabah erken gittim alamadıklarımda oldu tüm anneler kapıdaydı sabah
tubi94 Bende zeka kartı , ilk kütüphanem kitap setini , ağız mendili birde halkalı oyuncak vardı onu aldım .
ilzannliy tubi94 merhaba böyle görünür gönderi veya fotoğraf nasıl paylaşıyorsunuz genelde link olarak kalıyor
AyFa1608 Acemianne8 bim yürüme mesafesinde ama biraz yürümem yasak eşime arabayı bırak bime gidecem dedim bırakmadı kalırsa nevresim takımı ve zıbınlara bakıcam 5-6 gibi 😓
AyFa1608 Minikbiranneem canım ya kaldırmadıysan ve zor olmazsa nevresim takımını açıp foto atar mısın 🥲
Minikbiranneem Blut 1 tane kiz için 1 tane erkek için getirmişler açıldığı gibi ilk ben girdim yoksa alamazdim büyük ihtimalle