Zehra19_ Acemianne8 katlanabilr kova maşrapa zıbın nevresim takımı aldım 😊 küveti de filesi yok die almadım acaba başka bir yerden file bulabilir miydim alsamıydım kızlar karar veremedim 😂
Minikbiranneem Babynest ve nevresim takımı aldım birer tane gelmişti kapıda beklemesem alamazdim herhalde😁
AyFa1608 Minikbiranneem canım ya kaldırmadıysan ve zor olmazsa nevresim takımını açıp foto atar mısın 🥲
nazlicsgn Zehra19_ trendyolda 3 saatlik indirimlerde falan bazen indiirime giriyor takip et bence hem uyguna almış olursun 😊
1Mavimavi Zehra19_ fileyle birlikde küvet satılmıyor fileyi ayrı alacaksınız. İçi boncuklu gibi olanlar var onlar çok iyi oluyor Köpük file geçiyor adı
Ydz Zehra19_ fileyi her türlü bulabilirsiniz. Ben A101den aldım küveti. Fileyi civil den aldım. Çoğu yerde bulabilirsiniz küvet filesini
_aysenur8mikail__ Zehra19_ her ikisi de tek tek satılıyor canım ama galiba bime biraz uyguna geliyor küveti alsaydın trendyolda falan çok çeşit fileler var uyguna geliyor baya
KeremikoBayky Acemianne8 fisher price ın neşeli piyanosunu, çıngırak ve mama sandalyesine vantuzla takılan oyuncağı aldım
semosko nevresim takımı, yelek, hışırtılı kitap, zeka kartları, mama önlüğü, çerez kabı, ağız mendili, maşrapa, kova aldım her şeyden birer tane gelmişti zor aldım🤦🏻♀️🤦🏻♀️