Neler aldınız kızlar bugün gelenlerden
13 OCAK BİM
Acemianne8 agiz silme mendili nevresim takimi zibin ve kasik catal seti siz neler aldiniz
Babynest ve nevresim takımı aldım birer tane gelmişti kapıda beklemesem alamazdim herhalde😁
Minikbiranneem babynest dediginiz anne yani yatagi mi oluyor
Sureyya1 evet canım anne yani yatagi
Acemianne8 nevresim takımı ve battaniye aldım ama battaniyeyi iade edeceğim pek beğenmedim
Acemianne8
Masrapa
Küvet
Kova
Agiz mendili
😇
Küvet seti aldık sanırım kapıda beklemesek alamazdık sadece 1 tane kalmıştı 🤣🤦♀️
Acemianne8 katlanabilr kova maşrapa zıbın nevresim takımı aldım 😊
küveti de filesi yok die almadım acaba başka bir yerden file bulabilir miydim alsamıydım kızlar karar veremedim 😂
Zehra19_ trendyolda 3 saatlik indirimlerde falan bazen indiirime giriyor takip et bence hem uyguna almış olursun 😊
Zehra19_ her ikisi de tek tek satılıyor canım ama galiba bime biraz uyguna geliyor küveti alsaydın trendyolda falan çok çeşit fileler var uyguna geliyor baya
Zehra19_ ikili olarak da var tekli de 😊 bende indirim kovalıyorum düşerse alıcam 😊
Acemianne8 hiçbir şey burakmamışlar sağolsunlar süt aldım çıktım 🤣🤣
_aysenur8mikail__ gidiyim kaldıysa alıyım o zaman 😂
Acemianne8 fisher price ın neşeli piyanosunu, çıngırak ve mama sandalyesine vantuzla takılan oyuncağı aldım
nevresim takımı, yelek, hışırtılı kitap, zeka kartları, mama önlüğü, çerez kabı, ağız mendili, maşrapa, kova aldım her şeyden birer tane gelmişti zor aldım🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sureyya1 ben yetişemedim ama annem babynest anne yanı ve battaniye almış çok güzeller
Görsel atma şansınız varsa atın kızlar