Acemianne8 fisher price ın neşeli piyanosunu, çıngırak ve mama sandalyesine vantuzla takılan oyuncağı aldım
13 OCAK BİM
nevresim takımı, yelek, hışırtılı kitap, zeka kartları, mama önlüğü, çerez kabı, ağız mendili, maşrapa, kova aldım her şeyden birer tane gelmişti zor aldım🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sureyya1 ben yetişemedim ama annem babynest anne yanı ve battaniye almış çok güzeller
Görsel atma şansınız varsa atın kızlar
Cinsiyeti belli olsaydı babynest vs düşünüyordum ama küvet setini aldık bizde 😀
Acemianne8 Zıbın cıngırak ve nevresm takımı aldım
Acemianne8 battaniye bu şekilde
Acemianne8
dört aylık oğlum için
Acemianne8 Mama sandalyesi, nevresim takımı, zeka kartları, çıngırak , halka oyuncak, ağız mendili aldım ☺️
Yelek,dokun hisset puzzle ve kitap birde oyun matı🥰
Acemianne8 iyi gunlerde kullanin
_aysenur8mikail__ 22 liraya bimden file aldım ben😀takip ederseniz bulabilirsiniz
Acemianne8 bebeğimle yeni gidebildim hiç bisey aldım geldim 🤦♀️
Aysecan0335 bende aldım bundan çok tatlı 🥰🥰
Bende battaniye, nevresim , piyano, tummy time kartları, dokulu kitap 4 tane, eğitici tablet,diş kaşıyıcı, birde halkalı kule aldım 🥰🥰 sabah erken gittim alamadıklarımda oldu tüm anneler kapıdaydı sabah
Belinay_AliEge eveet bende beğendim ❤️
Bende zeka kartı , ilk kütüphanem kitap setini , ağız mendili birde halkalı oyuncak vardı onu aldım .
Acemianne8 bim yürüme mesafesinde ama biraz yürümem yasak eşime arabayı bırak bime gidecem dedim bırakmadı kalırsa nevresim takımı ve zıbınlara bakıcam 5-6 gibi 😓