Beyzayasar43 senaaltinsoy1 bana vajinal ultrasonda daha net olur bakalım dedi istemediğimi söyledim çünkü bir kaybım var ve o gebeliğim de ilk zamanlar çok vajinal ultrasonda bakmıştı bunda istemedim ben bidaha gelirim kalp atımı varsa benim için yeter dedim
ozlemg5516_ Kızlar bende 7 haftalık hamileyim kalp atışı için gittik bugun çok az duyduk haftasına göre geri dedi normalmi
Aselos18 ozlemg5516_ bazı bebekler ultrason cihazına göre geriden gelebiliyor bir hafta sonra daha net duyulur bence 🙏
MommytoBee Aselos18 bana da aynısını dedi aynı haftadayız inşallah haftaya duyarız bebişlerimizin kalp atışını🙏🏼
catlover1 Aselos18 bende bugün doktora gittim 6+4 ve karından kalp atışını duyamadi ama alttan duydu düzenli dedi tam net karından da duymak için haftaya tekrar çağırdı canım sende tekrar gidersin duyarsın inşallah herkeste farkli olur
Aselos18 catlover1 yaa inşallah haftaya duyarım bende alttan muayene etmek istemedi doktorum o yüzden haftaya çağırdı
Frht-cnss Aselos18 amin ilk gebeliğinizde de geç duymuşsunuz bence yine sağlıkla duyacaksınız kalp atışını 🤲🏻❤️
Greenmomy Sinem0135 bende bugün kontrole gittim 6+0 ım. Kalp atışı var ama dinlemeyelim şuan 10 gün sonra gel dedi. Sizin kaç mm çıktı acaba bebek baş popo mesafesi
Sinem0135 Greenmomy benim doktor çok odaklamadan dinletcem dedi sana içim rahatlasın dlhe . Çünkü daha önce kaybım oldu. Bunda da aşırı kanamam vardı . 3.25 mm olması lazmdı
Greenmomy Sinem0135 anladım benimde hemen hemen aynı ölçülerde sevindim :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benimde iki düşüğüm var. Bugün onu görünce çok duygulandım 🥰
Aselos18 Beyzayasar43 rabbim sonuna kadar nasip etsin inşallah kız kardeşimde vajinal muayeneden sonra düşük yaptı bende istemiyordm doktorumda bakmak istendi oyle
senaaltinsoy1 Beyzayasar43 yaa benim önceki kaybımda da doktor hep vajinal baktı bu doktorum öyle bakmıyor demiyor bile
Beyzayasar43 Aselos18 benim duyuldu baya ya videosu falan var bellli yani ama değişiyor on haftalikken bile duyulan yakınım var içini ferah tut Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗