Greenmomy Sinem0135 anladım benimde hemen hemen aynı ölçülerde sevindim :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benimde iki düşüğüm var. Bugün onu görünce çok duygulandım 🥰
Denizbtmn 9+2de duydum ama geç döllenmeymiş 7+4 diye güncelledi doktor. Acele etmeyin 8 haftadan önce doktorda beklentiye girince panik oluyor insan🥺
Frht-cnss Aselos18 amin ilk gebeliğinizde de geç duymuşsunuz bence yine sağlıkla duyacaksınız kalp atışını 🤲🏻❤️
NURVaqif Aselos18 normal canım daha var duyman için 8-9 haftasına gibi duyanlar olmuş. Doktorum beni 7+1 günlük olunca gel dinleyeyelim dedi. 6+4 günlük olunca benden kan geldi çok korktum acil gitdim ve kalp atışı var dinletmedi bebeğe zarar verir diye. 7+1 dinletdi şükürler olsun 🥰 inşallah sizde yakında dinlersiz
arirangg Aselos18 7+1’de duymuştum ama çok zayıf geliyordu. Doktor da düşüğe sebep olur ses dalgaları, dedi ve sadece 1-2 saniye dinletti. Sonraki kontrollerde kalbi güzel atıyor daha güçlü. Bir hafta daha bekle doktorun dediği gibi erken daha
ebru_27 Aselos18 merhabalar benimde ikinci hamileliğim kızımda 6+1 de duymuştuk bu hamileliğimde 4 haftalıkken keseyi gördüm salı günü randevumuz var suan 5+4 bakalım bunda ne zamn duyulcak 💜💜 sağlıkla gelsin minikler
Symaaas Aselos18 5 de keseyi gördüm bilgiliyim bu konuda ondan ötürü 7 /2 de gittim kalp atışını aldık erken gitmek istemedim kalp atışı dinlemek minnoşları yorar unutma bazen geç döllenmeler oluyor
Aselos18 Symaaas evet haklısınız benimde diğer kontrolüme kadar 8 haftalık olur net duyulur Allah’ın izniyle inşallah 🙏😊
senaaltinsoy1 Beyzayasar43 yaa benim önceki kaybımda da doktor hep vajinal baktı bu doktorum öyle bakmıyor demiyor bile