Aselos18 Merhaba arkadaşlar 6+5 bugün kontrole gittim keseyi gördüm ama kalp atışlarını duyamadım doktor daha küçük bir hafta sonra tekrar gel dedi normalmi sizce kaçıncı haftada duydunuz siz 🙏
Fundasahin29 Aselos18 İçini ferah tut canım benim bende de aynı oldu 1 hafta sonra gittim de duymuştum şimdi de koca bi 9 ayı tamamlıyorum bu ayın 23. De ise de kucağıma alıcam rabbim tüm hamilere evlatlarını kavuştursun amin 🫶🏻❤️
Beyzayasar43 6+0 da çok az da olsa duydum kalp atımı var ama sana küçük olduğu için dinletemiyorum dedi ay sonu daha net duyarız dedi henüz gitmedim
Beyzayasar43 Aselos18 benim duyuldu baya ya videosu falan var bellli yani ama değişiyor on haftalikken bile duyulan yakınım var içini ferah tut Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗
Aselos18 olmezbusra11 ikinci hamileligim kizimi 8.haftada duymustum ama yine de bi tedirgin oluyor insan cok sagolun saglicakla dogsun bebislerimiz🤲 olmezbusra11
Sinem0135 Aselos18 6 +0 da duydum canım ama doktor 2 saniye falan dinledi sadece bebek küçük diye fazla dinlemedı . Haftaya tekrar gidecem . Geç döllenme olduysa haftaya duyarsın kuzu endişe etme
Greenmomy Sinem0135 bende bugün kontrole gittim 6+0 ım. Kalp atışı var ama dinlemeyelim şuan 10 gün sonra gel dedi. Sizin kaç mm çıktı acaba bebek baş popo mesafesi