17 haftalık hamileyim Doktor kız gibi dedi ama kesin değil dedi 2019 Nisan'da doğum yapacak anneler cinsiyetleriniz neler kız mı çoğunlukta erkek mi ??
Benim kızım olucak nasipse 😊 ilk 12. İnci haftada %80 kız dedi 16. Haftamda gittiğimde kesin kız dedi 😍
Tubaagbut kızım olacak rabbim nasip ederse. Doktorumun dediğine göre tahmini 8-11 nisan arası doğum olacak allahtan bir şey çıkmazsa. Şu an 16 haftalığız cinsiyetimizi 12.haftada öğrendik
Bizimde 17 nisan nasipse dogumumuz doktor kıza benziyor dedi
Erkek benimki nisan doğumum var arkadaşlarımda hep erkek 😊
Herkes kız yazmış :D hayırlısı olsun :)
Devran kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini
17 haftalık oldum hâlâ kesin değil cinsiyetii merak etmeye başladım :))
Devran 😂😂😂😂
Tubaagbut valla benimkine de kordon değilse erkek demişti 13. Haftada 2 hafta sonra tekrar bakacak doktorum tam 16 haftalık olacak 16.haftada daha cok kesin oluyormus çok merak ediyorum bu 2 hafta nasıl geçecek 🤗🤗
15 haftalığız bugün öğrendik bacaklarını açmış sıpam erkeğim ben geliyorum dedi bize açık açık 😂
Mavisanneeee erkekler erken gösteriyo heralde 😁 ama geç öğrenip yine erkek olanlarda oluyo kafam çok karışık o yüzden , doktor kız gibi dedi ama ona da güvenmiyorum net bişey söylemeden :))
Herkes erken gösterirken benim kızım kendini geç gösterdi 18 haftalıkken ögrendim utanıyordu yavrucum 🙈 Suan 24 +1 deyim subat sonunda gelecek insallah hanımefendi
rodin123 bende detaylı ultrasonda 21. haftada öğrenecem hayırlısıyla inşallah