Benim kızım olucak nasipse 😊 ilk 12. İnci haftada %80 kız dedi 16. Haftamda gittiğimde kesin kız dedi 😍
Tubaagbut kızım olacak rabbim nasip ederse. Doktorumun dediğine göre tahmini 8-11 nisan arası doğum olacak allahtan bir şey çıkmazsa. Şu an 16 haftalığız cinsiyetimizi 12.haftada öğrendik
Tubaagbut Nisan anneleri kız doğuracak galiba 😊 (17+4 )Doğumum Nisan 1, az önce kontrolüm vardı cinsiyet için kesin kız dedi ☺️
    Bizimde 17 nisan nasipse dogumumuz doktor kıza benziyor dedi
    Herkes kız yazmış :D hayırlısı olsun :)
    17 haftalık oldum hâlâ kesin değil cinsiyetii merak etmeye başladım :))
    Tubaagbut valla benimkine de kordon değilse erkek demişti 13. Haftada 2 hafta sonra tekrar bakacak doktorum tam 16 haftalık olacak 16.haftada daha cok kesin oluyormus çok merak ediyorum bu 2 hafta nasıl geçecek 🤗🤗
    15 haftalığız bugün öğrendik bacaklarını açmış sıpam erkeğim ben geliyorum dedi bize açık açık 😂
      Mavisanneeee erkekler erken gösteriyo heralde 😁 ama geç öğrenip yine erkek olanlarda oluyo kafam çok karışık o yüzden , doktor kız gibi dedi ama ona da güvenmiyorum net bişey söylemeden :))
      Herkes erken gösterirken benim kızım kendini geç gösterdi 18 haftalıkken ögrendim utanıyordu yavrucum 🙈 Suan 24 +1 deyim subat sonunda gelecek insallah hanımefendi
        Tubaagbut 4 nisana geliyor doğumum 12 de erkeğe benzetti 16 da gittim %90erkek dedi suan 17 haftalık olduk hala erkek