Cansuercan BehiyeGrel hadi gozunaydin 😀 sevindim bari doktor cok onemli valla bulana kadar canm cikti 😀
anneeylul BehiyeGrel merhabalar sizi merak ettim naptiniz. Nurhan hanima devam ediyormusunuz. Dogumunuz yaklasti baya sanirim.
BehiyeGrel Gnss birde eşinizle mi Doğuma girmek istiyorsunuz ? Buna izin veriyor mu bilmiyorum çünkü 😏
Gnss BehiyeGrel pazartesi randevum var sorarım senin için. Ama benim eşim doğuma girecek kadar cesaretli değil 😁😁😁🤣 hatta hastane dışında beklerim sen doğurunca ararlar diyor. Doğuma girmeye falan kalksa ya bayılır ya da kalpten gider 🤣🤣🤣
kardeleng Ya beğendiğine çok sevindim Nurhan Hanım’ı inşallah doğuma kadar uyumunuz muhteşem olur değiştirmek zorunda kalmazsın doktoru.Aman kilo olayına dikkat et ben bir ay biraz fazla kaçırdım uyarı aldım🙈 ama benim için böyle olması çok çok iyi çünkü eşimi fazlasıyla dolduruyorlardı yemiyor çocuğu öldürecek falan diye doktoru dinlediğinden beri hiç karışmaz yememe içmeme.
BehiyeGrel kardeleng hayırlısı olsun inşallah güzel temennileriniz için teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi💕🤲
BehiyeGrel Gnss ama kendiniz soruyormuş gibi sorun olur mu ♥️🤗izin vericek mi acaba kadın diyecek herkesi tembihlemiş 🙈 kardeleng sorucaktı o yüzden💕
BehiyeGrel Gnss kardeleng Çok heyecanlıyım haberi bekliyorum 🤲 Ben istemezse de çok ısrarcı olacağım eşim olmadan asla 🙅🏻♀️ 🙈😁
kardeleng BehiyeGrel ben de kendim gibi sorarım ama Gnss in randevusu benden önceymiş bakalım ne diyecek 🙈
kardeleng BehiyeGrel bana çok karşı gelecek bir doktor gibi gelmiyor ama hastane politikasında böyle bir şey varsa sıkıntı olabilir.Hoş özel hastanelerin çoğu izin veriyor
Gnss BehiyeGrel sordum doktora 😀 isteyen eşler doğuma girebilir dedi. Cati muayenesi de oldum yazıldığı kadar korkunç bir şey değil 😁😁😁 Hiç acımadı hatta 😏
BehiyeGrel Gnss ay çok sevindim çok teşekkür ederim harikasınız 😍 Çatı muayenesinde sonuç nasıl çıktı ? İnşallah normal Doğum olur allah yardım etsin🤲🤲🤲