anneeylul BehiyeGrel merhabalar sizi merak ettim naptiniz. Nurhan hanima devam ediyormusunuz. Dogumunuz yaklasti baya sanirim.
BehiyeGrel anneeylul evet devam ediyorum çok şükür az kaldı memnunuz ama sezeryan olursa Doğuma almıyor eş’leri sanırım ısrarcı olmayı düşünüyorum bi tek bu konuda .. Siz gidiyormusunuz Nurhan hanıma ?
anneeylul BehiyeGrel Hiimm.. Belki de oylesi daha uygundur bilemiyorum ki. Evet bende devam ediyorum 4 aylik olduk Allah'n izniyle. Baska doktorada gitmedim. Kendisinden memnunum. Fiyatlar hakkinda bilgi alabildnz mi ?
BehiyeGrel anneeylul Evet fiyatlara zam geldi ne yazıkki ama söylemişti en başta 😇 3000 sezeryan normal 2300 oldu Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza bebeğinizi 🤲
BehiyeGrel anneeylul Evet canım fiyatlar pahalı ama ne bilim güveniyorum o kadına inşallah boşa çıkmaz
anneeylul BehiyeGrel Rabbim yardimciniz olsun insaallah.. Bilgileriniz icin de ayrica tesekkur ederim🙄
BehiyeGrel anneeylul Merhaba siz Doğum ücreti ile ilgili bilgi aldınız mı? Birde Doğuma sezeryan/normal eş’inizin girmesini istiyormusunuz? Yada bunu nurhan hanınla hiç konuştunuz mu acaba ?
anneeylul BehiyeGrel merhaba, benim randevum 8 subatta o zaman konuscm kendisiyle insaallah.. Ben normal istiyorm. Esimin doguma girmesini pek istemiyorum o yuzden bu benim icin pek sorun diil:( ama onemli olan dogum ucretini netlestrmek kendisiyle..
BehiyeGrel anneeylul Size farklı mı fiyat verildi ? Bize kendisi söyledi bu durumu direk biz sormadan zam geldi diyerek.. Ya benim için önemli bi durum bu eşim girsin istiyorum ama hastane mi izin vermiyor anlamadım😑
anneeylul BehiyeGrel yok ben daha hic dogum fiyati konusmadim. Smdi yanina gittigimde daha 20 haftalik olmus olcam insaallah . Ama bi sorucam bakalim. Hakkinzda hayirlisi ne ise o olsun insaallah.. Israr edin bakalm bi..
BehiyeGrel anneeylul evet Nurhan hanımda yaptım canım çok teşekkür ederim🤲 Belde tıp merkezinde nst var son zamanlarında hep yaptırıp giriyorsun muayene olmaya 😊