AngeL- 2 sezeryan oldum şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım🤲🏼 Oturma pozisyonundayken belinden iğne yapıyorlar hiç acımıyor merak etme hissetmiyorsun bile inan damar yolumu takarken daha çok canım yanmıştır, daha sonrasında sondayı takıyorlar zaten uyuştuğun için onu bile anlamayabilirsin ki ben ilk doğumumda gerçektende anlamamıştım 2. De sıralamayı bildiğim için anladım :) sondadan sonra zaten başlanıyor doktor geliyor vesaire ben çocuk çıkana kadar ameliyat olduğumu bile anlamadım sadece arada arabayla giderken nasıl sarsıntı olur öyle oldu, canım yanmadığı için hiçte panik yapmadım(normalde çok korkak ve panik yapan bir insanım) uyutulmadan mis gibi çıktım doğumdan, sonrasıda zorlayıcı değil uyuşukluğum geçince ilk ayağa kaldırıp yürütüyorlar zaten hemşire falan oluyor ilkinde, daha sonra zaten kalkmaya alışacağın için eşinin veya yanında kim var onun desteğiyle rahatça kalkabiliyorsun. Bol bol su ve nescafe içmeni öneririm ben çok faydasını gördüm. Ne baş ne bel bir ağrımda kalmadı doğumdan sonra, hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah🤲🏼