AngeL- bademli_puding insanların dili kemiksiz o yüzden ben kötü şeylere kulağımı kapattım tavsiye ederim ☺️ Hayırlı doğum olsun inşallah 🙏🏻
Vera09 AngeL- kolay geçmeyebilir benmki biraz zordu çünkü korktum ama önemli olan ne biliyomusun inanki unutuyosun şuan kızım üç aylık doğumu unuttum bile bebeğimle okdr meşgulum ki en fazla iki hafta acı çekersin hiç korkma anne olunca herşeyi göğüslüyorsun
AngeL- Elifgoktug1 ne kadar süre oynatmamak gerekiyor? Ben 3 ü 1 arada koydum çantama şekerli süt getirir diye düşündüm🙈
Elifgoktug1 AngeL- ameliyat bitene kadar mümkünse oynatma. Şekerli değil sade olmasi lazim Süt getirmesi için ve tuvalete rahat cikmak icinde evde şekersiz kuru kayısı kompostasi yapıp koyabilirsin
AngeL- Yucel_C Yucel_C her doğum zor canım normalde de öncesinde ağrı çekip bide dikiş atıyorlar. Hepsinin ayrı zorluğu var 🙏🏻
Yucel_C AngeL- normal doğum olarak başladı benim. İkisi hakkında da bilgim var aon anda döndük sezaryene, sancı çektim yani. O an sancı cekmek sonra cekmekten daha mantıklı geliyor bana, herkesin düşüncesi farklı tabi.
AngeL- ikicocukmeselesi ay çok güzel doğum olmuş relaks bi şekilde 🙏🏻 hayırlısıyla benimde olur inşallah 🙏🏻 tavsiyelerinizi göz önünde bulundurucam mutlaka..
AngeL- Elifgoktug1 hadi ya süt için sade mi olması lazım 😒 hiç de sevmem ama öyle içeriz o zaman 🙈 kayısı hoşafı olarak koydum ben yanıma ☺️
Sevengil AngeL- kesi hissedilmiyor, sunta çok zor değil. Sadece doğumdan sonra dikiş yerlerim çok ağrıyor.
AngeL- Sevengil muhakkak sonrası ağrılıdır kolay değil yani bi bebiş geliyor dünyaya.. ay sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Esrahmet AngeL- valla kardeşim eğer canın tatliysa evet zor. Gebelik zehirlenmesi geçirdim ben 0 açıklıkla suni sancı verdiler 30 saatin sonunda acilmam olmayınca sezeryana aldilar. Valla okadar ağrı sizidsn sonra bı kurtulayimda ne olacaksa olsun modundaydim sonra odaya geldim normalde 2 günde çıkarıyorlar benim riskli gebelik olduğu için tam 5 gün yattım. Sana tavsiyem yatma yürü evet zor oluyor evet canin acıyor ama ne kadar yurursen o kadar acin hafifliyor. Erken doğum olduğu için hazırlıksız yakalandigim için hastaneden gelince annemle iş bile yaptım ben. 1 hafta 10 güne toparliyorsun zaten. Şimdi Allah nasip ederse 2.ye hamileyim aradan 3.5 sene geçtiği için yine sezeryan olacak mecbur bu sefer hiç ama hiç korkum yok sonrası için tek düşündüren sonuctasmeliyat olurda uyanamazsam kızım ne yapar diye yani..
AngeL- Esrahmet ay canım tatlı evet ama zorunlu sezeryan gibi bişey şuan. Benim ilk hamileliğim olduğu için senin kaygılarından bende yok ama tüm 2. Doğum yapacak kadınların aklında ya uyanamazsam düşüncesi var farkettiğime göre.. hayırlısıyla sağ sağlim kurtulalım sağ sağlim gelsin bebeklerimiz.. 🙏🏻🙏🏻
bademli_puding ikicocukmeselesi benimde ilki sezaryen aradan geçmiş 8 yıl ikincide mecbur sezaryen olacak insanlar çok korkutmaya çalışıyor iyi bişey söyleyen yok denecek kadar az