esmanurum Buyuk kizimda 58le basladim 72le butirdim 14 kilo almisdim,kucuk kizimda 68le basladim 78le butirdim 10 kilo almisim,simdi de 70 kiloyim
Aysegulinanc gokcem533427 canım başlarda bu kadar alınmaması lazım normalde şekerin olabilir istersen bi baktır çünkü daha çok zaman var doğuma ❤️
gokcem533427 Aysegulinanc baktırdım canim çok şükür şekerim felan yokta ben sürekli yiyorum hep acıkıyorum bide tursu çok yiyorum sanırım o beni kilo aldirdi çok
BskSrc gulsah98 canim ben de 4′den 5inci aya geçerken bir ayd 4 kilo almıştım. Doktor da şaşırmıştı.. simdi 34 haftalığım, 15 kilo aldım 🙄karnim da cok büyük degil ama basenden aldim 🤢
Mommy61 BskSrc işte hatayı biz orda yaptık bebeğin az kilo alabileceği dönemde bi anda yüklendik, halbuki aynı performansı şu dönemde göstersek bize değil ona kilo olurdu 😁
OnurBurcu93 BskSrc sizinle aynı durumdayım bacak ve basene gitti aldıklarım hoş normalde kilo aldığımda da oralara yayılıyordu 😁
gulsah98 BskSrc ya korkuyorum aslında bişey yemiyorum hani hamileyim diye yediğim extra hiç bişey yok hatta kahvaltıyı güzel yapıyorum arada cikolata felan atıyorum aksam yemegi yemiyorum bazen ama şaşırdım ilk hamilelikte böyle değildi
Mommy61 gulsah98 fazla gibi ama işte ben de öyleydim sanırım benimki göz açlığındandı. Ama geçiyor çünkü benimki geçti çok yavaş kilo almaya başladım 😁
Annemommm 62ile hamile kaldım 14+2 2,5 kg aldım ama ılk hamılelikte bu haftalarda 6lg almıstım cunku ılkınde aburvubur vardı ama ıkıncısınde yesemde emzirdiğim ve cocuk pesınde kosmaktan alamadım
ikimelekannesi28 Semanuur ilk doğumumda 75 kilo ile hamile kalıp 86 ile doğum yapmıştım doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 71 kiloydum ama hamilelikte çok çektim doğuma kadar bol kusmustum belki de kilolar öyle gitti 😔
Lazz61 beybito27 herkesin bünyesi ve yaşam tarzı farklı tabi. Bazılarımız hamileliğin rehavetiyle kendilerini durduramıyor, bazıları gerçekten ne yese yarıyor ama benim çevremde gördüğüm hep kilolu olan kişiler hamilelikte asla fazla kilo almıyor 😂 valla şanslısınız
OnurBurcu93 Semanuur selam 35.haftadayım ben de toplam 15 kg aldım ama ilk etapta mevcut kilomun 5 altındaydım vücut yapınıza göre zayıfsanız fazla alabilme durumu oluyormuş son iki aydır alımım durdu zaten doğumda 10 kg rahat gidiyor diyorlar çok takılmıyorum o yüzden 🤭