OnurBurcu93 BskSrc sizinle aynı durumdayım bacak ve basene gitti aldıklarım hoş normalde kilo aldığımda da oralara yayılıyordu 😁
gulsah98 BskSrc ya korkuyorum aslında bişey yemiyorum hani hamileyim diye yediğim extra hiç bişey yok hatta kahvaltıyı güzel yapıyorum arada cikolata felan atıyorum aksam yemegi yemiyorum bazen ama şaşırdım ilk hamilelikte böyle değildi
ElifDuruu Bugün tam 40.haftalık olduk zor bir hamilelik geçirdim mide bulantısı falan toplam 6 kilo aldım
Gulnar_95 Semanuur İlk hamileliğimde 10 kilo almişdim şimdi 2ci hamileliğim 25 haftaliğim ve 8 kilo almişim🥺
Burrccu Cansudinc ahaha ya siz yine 50 iyiymis :) boy 160 alti degilse tabi :) ben 163 falanim 62 ile basladim iste 72 oldum😂
Ftynur Semanuur ben oğlumda 20 kilo aldım 50 ile hamile kaldım 70 ile doğuma gittim oğlum şuan 5.5 aylık kiloma geri döndüm
Denizqqqq Esmaaoznn gebelik.icin kan verdim beta hgc 0.25 cikti ama progestan Hamilelik 1,trimester 4.73_50,74 Hamilelik 1, Trimester- Yaziyor.bu ne demek
Esmaaoznn Denizqqqq negatif sanırım beta hcg değeri 0.25 olunca ama diğerleri ne onu pek anlamadım canım doktora sonuç için görünmediniz mi
BEAUTY28 Semanuur ilk cocugumda 62 kaldim 5.aydan itibaren 68 de kaldim Bebek 4 kq dogdu 2.hamiligim yine aynen 62 kaldom 3 aylik 63 hala
RabiaMm Semanuur 31.haftadayım henüz 5 kilo aldım ama 3-4 gündür hastayım vermiş bile olabilirim. İlk doğumumda da 11-12 kilo almıştım
hulya_6363 Semanuur keşke bende alsaydım 🤣doktorum hiç kilo almayan bir sen varsın demişti doğumdan çıkınca kendime şok oldum karnım dümdüz olmuştu 😆sebebi ise glutensiz beslendihim için ekmek hamur işi asla yemedim troid sorunu vardı bende diye
Crnryyn01 Semanuur ilk kızm da 22 kilo aldım ve 10 kilosunu anca vermiştim şimdi tekrar hamileyim ve 70 kiloyum umarım bi 22 daha almam yoksa 90 ları bulacam. Ve hamileliğimden önce kesinlikle kilo alabilen biri değildim.