melekannesi0103- 34+1 58 kilo ile hamile kaldım şuan 82 kiloyum 24 kilo almışım hep vitaminler yüzünden ama bıraktım artık
esiaks mistocookie bu haftalardan sonra daha hızlı alabiliriz o yüzden şeker ekmek pilav kesmemiz lazım 😬
Saida97 Semanuur 76 kiloyla hamile kaldim. 39+3 de 91 kiloyla doguma girdim. 1 hafta sonra kontrolde 75 kiloydum. Suan 73 kiloyum. 23 gun once dogum yaptim
zuhaall Semanuur şuan 31+6 haftalık hamileyim 30 haftalıkken doktorda tartılmıştım o zaman 7 kilo almıştım şuan ne kadar oldu bilmiyorum zaten normalde de kiloluydum şekerim çıktığı için biraz dikkat ediyorum yediklerime
balbebek_ Hacile34- bebeğiniz nasıl peki sadece o mu kilo alıyor ben de diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum da
gulsah98 Mommy61 bende aynı durumdayım 28 haftalıgım 9 kg almışım 1 ayda 4 kg aldım 16 haftaya kadar hiç kilo almadım ama ben normal mi 1 ayda 4 kg almam
BskSrc gulsah98 canim ben de 4′den 5inci aya geçerken bir ayd 4 kilo almıştım. Doktor da şaşırmıştı.. simdi 34 haftalığım, 15 kilo aldım 🙄karnim da cok büyük degil ama basenden aldim 🤢
Mommy61 gulsah98 fazla gibi ama işte ben de öyleydim sanırım benimki göz açlığındandı. Ama geçiyor çünkü benimki geçti çok yavaş kilo almaya başladım 😁