ilknrgl Semanuur ben 60 kiloyla hamile kaldım sonra 56 ya düştüm şuan 16 haftaligim 59 kiloyum bu 2.gebelik ilk gebeligimde 15 kilo almıştım bunda ne kadar alırım bilmiyorum 😀
Esmaaoznn Denizqqqq gebelik için kan vermek istiyorum deyin doktor ister zaten kısa sürede de öğrenmiş olursunuz hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah 😇
Hilaynur Semanuur dogumdan eve gelinxe enaz 6/7 kg gitmiş oluyor çok kg alanlarda enaz 10 kg gitmiş oluyo 40 cıkana kadar vermiş olursunuz merak etmeyin tabi çok kendinize kg almama ya çalışın 🫶
esiaks mistocookie bu haftalardan sonra daha hızlı alabiliriz o yüzden şeker ekmek pilav kesmemiz lazım 😬
Burrccu Cansudinc normal kilonuz kacti🥲 Ben 62 den 72 oldum ama degisiyor arada fjkd cok yersem 73 az yersem 71 falan djdj ama ortalama bi 9 kilo aldim 25 haftada
Burrccu Mucizem33 ay bende oyleyimm🥹 25 haftalıgim 9 kilo aldim dikkat etmeye baslamam lazim artik bunu hissediyorum 😂
Hacile34- Semanuur Semanuur 95 kiloyla hamile olduğumu öğrendim şu an 27+5 haftalığım, 20. Haftadan itibaren diyete başladım arada kaçamaklar oluyor tabi, şu an 96 kiloyum 🫡
balbebek_ Hacile34- bebeğiniz nasıl peki sadece o mu kilo alıyor ben de diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum da
ikicocuklubiranne monagra 65 le başladım 84’le doğuma girdim şuan 68-69 arası gidip geliyorum. Kuş olduğu için evdeyiz yaz olsaydı muhtemelen 4 kiloda kalmazdı. İnşallah verirsiniz ☺️
Burrccu Cansudinc ahaha ya siz yine 50 iyiymis :) boy 160 alti degilse tabi :) ben 163 falanim 62 ile basladim iste 72 oldum😂
Lazz61 Semanuur valla 75 le hamile kaldım, 68 kg düştüm şuan 26+6 dayız 74-75 kg mım ben de anlamadım kaç aldım kaç verdim. Doğumdan sonra öyle abartılı kg gitmiyor ama en geç 1 yılda eski kiloma döndüm yine dönerim inşaAllah
Denizqqqq Esmaaoznn gebelik.icin kan verdim beta hgc 0.25 cikti ama progestan Hamilelik 1,trimester 4.73_50,74 Hamilelik 1, Trimester- Yaziyor.bu ne demek