Bereninannesi Bilgeszr az kalmış senin de ben kendi adıma konuşursam ağırlaşmadım hamdolsun hiçbir belirti de yok sadece gece yatarken sırt ve bel ağrım oluyo bide mide yanması o kadar çok şükür
[silindi] Bereninannesi her zaman erken haftalardan belirti olmuyor, 40ta kontrolüm var sıfır belirtiydi, 2 gün sonra doğum yapmıştım☺️ Günlerini doldursunlar içeride iyice gelişip hayırla sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Bereninannesi [silindi] çok haklısın canım benim sağlkla büyüt yavrunu inşallah darısı bana olsun sağlıkla 🥰
[silindi] Bereninannesi evet normal doğum yaptım epidural almıştım çok rahat bçr doğum geçirdim. Saat 5te 4cm açıklıkla hastaneye gitmiştim 9.30da doğmuştu oğlum ☺️
Bereninannesi Zuzuu86 gittim kuzum 3 kilo 30 gr. olmuşuz bir haftada sadece 60 gr.almış ama bi sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi doktor çok şükür
Zuzuu86 Bereninannesi hadi bakalım hayırlı zamanda gelsin inşallah premsesss 🥰🌸 bı bakmışsın hıc ummadığın anda gelmıs 😍
Senakucukoglu0 Bereninannesi 33+1 olduk bizde 23 şubat gün aldık sabırsızlıkla bekliyoruz canım oğlumu🤍🐣