Kzytoo Bereninannesi 38+1 heyecanla beklemedeyiz 😅 ağrı sancı yok baş aşağı pozisyonda bakalım 🐣sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlerimize inşallah🤲
baby3_ Bereninannesi amin cümlemize canım. 33 haftalık olduk ama 22 aylık ikizlerim var valla o kadar yoruluyorum ki gün bitmiyor
Bereninannesi KeremikoBayky valla ben de kucağıma almak istiyorum bir an önce sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Bereninannesi baby3_ oyy ikizlerle de hiç kolay değil Rabbim kolaylık versin canım sağlıkla doğsun inşallah
Bereninannesi Aselsmoms 3030 olmuşuz teyzesiiii 🥹gözyaşım pıt haftasıyla da uyumlu gelişimi çok şükür iyiyiz bi sıkıntımız yok
Bereninannesi Zeyneppmuratt az kalmış hayırlısıyla doğsun inşallah annesi ağrıların da geçer inşallah 🥰
Zeyneppmuratt Bereninannesi amin inşallah teşekkür ederim canım sen de bi avazda inşallah sağlıklı sıhhatli dogurursun 🤲
Bereninannesi Bilgeszr az kalmış senin de ben kendi adıma konuşursam ağırlaşmadım hamdolsun hiçbir belirti de yok sadece gece yatarken sırt ve bel ağrım oluyo bide mide yanması o kadar çok şükür