ikibaloglanannesi 33 üm 34 olucam birkaç güne. 36 gibi gelebilir🤭.benim aceleci oğlan. Sağlıkla gelsinler inşallah💙💕
Bereninannesi Zuzu6901 ay benim de kız kızlar gerçekten nazlı oluyo sanırım ben de 37+4 hiçbir belirti yok yeri rahat gelmeye niyeti yok galiba 😅şaka bi yana sağlıkla gelsinler inşallah
Zuzu6901 Bereninannesi amin canım amin, bende de hiç belirti yok. Bakim ne zaman gelecek. Daha kafası doğum kanalına bile girmemiş 🤦🤰
Bereninannesi Zuzu6901 ama pozisyonu başaşağı dimi bide doğum kanalına girdiğini biz de anlayıp hissedebilir miyiz
Zuzu6901 Bereninannesi evet baş aşağı ama kanalda değil kafa, hala yukarda göğsüme kadar giriyor ayakları 😂 yaşamadım ama göğüs altının rahatlayıp karnimiz küçülüp aşağı düşüyormuş galiba
Bereninannesi Zuzu6901 bende öyle hissediyorum demekki inmemiş kanala ay sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Hamideersin Bereninannesi an itibarıyla 37+6 bende de hiç bı belirti yok bel ve sırt ağrısı dışında ona alıştım artık
Zuzu6901 Bereninannesi amin aminn. Benim bu sabah nişanım geldi, belimden karnıma geçen adet ağrısı gibi ağrılar da başladı. Ara ara gelip gidiyor. Cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua edelim birbirimize, hayırla sağlıkla kolaylıkla kavusalim bebeklerimize 🤲🤲💕
Hamideersin Bereninannesi 37+6yım sabah 8 bucuktan beri sancım var ikinci doğumum olucak ama unutmuşum sancı geldikçe not alıyorum
Hamideersin Bereninannesi dün gece yanitlamisim postunuzu sancı felan yok diye sabah başladı benimde bı anda oluyor bide müthiş bı mide bulantım var
Bereninannesi Zuzu6901 amin inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun senin yalancı sancılar başlamış sanırım güzel doğumun olsun inşallah benim sırt kemiklerim ve belim çok ağrıyo
Bereninannesi Hamideersin yalacı sancılar olabilir mi hayırlı doğumun olsun inşallah benim de sırt kemiklerim ve belim çok ağrıyor
Hamideersin Bereninannesi valla hiç bilmiyorum ki hiç şiddeti artmadı henüz hala aynı seviyede ama geçmedi de annemde ustumus olabilirsin belki diyor iyice kafam karıştı