gunel91 elanur-1125 yalanci sancilardi sorun olsaydi doktor soylerdi zaten 30dan sora basliyor yalanci sancilar bunyemizi alisdirmaq icin doguma hazirlik gibi
Prensesbii15 -Meyra saten bı defa geldi öyle sümüksü şekilde başka gelmedi benim uyg. gore 22 gun var doktor 40a kadqr bekle diyor
Fatos3545 elanur-1125 merhaba bende 35+2 kız bekliyorum hayırlısı olsun sizin için de 😊 benimde sancılarım bu haftaya girince kendini gösterdi hareketlerde azalma var mı nst girdim iki gün önce ilk kez sorunsuz dedi bugun takip ettiğim de çok hareket hissetmedim yarın doktorum nst bakıcak ödem en büyük sorunum okadar yürüme evde hareket halinde olmama rağmen 25 ocakta 37 haftayken alttan muayene yapılacak bakalım ondan sonra hersey netleşecek sizin doğum şekli belli mi 🥰
Bebek2_ Benimde sancm yok ama karnımda ha bire bebis toplanip duruyor 38+6 yız bugün fazla toplandı karnımda ama su nişan sancı yok acaba doğum mu olacak bilgisi olan var mj
ilkbebegimm Bilgeszr devlet hastanesinde beni 37 de yaptı çatı muayenesini 1 hafta geçti şimdi bu cuma tekrar gidicem..
tgcebl ilkbebegimm çatı muayenesi uzun sürüyor mu ,acılı bişey. 🙄😔 Muayeneden sonra bazen lekelenme oluyor diyorlar bende çok korkuyorum endişeleniyorum bişey olacak diye
Semanur_06 elanur-1125 40 haftaligim nst de sancı cikio bende yok korkuyorum açıkçası bişey olucak die
Bilgeszr ParildayanYildiz ayy Allah zaöanında doğum nasip etsin canım Allah kolaylık versin valla cok zor bu analık
1234__ Nurrddn yaaa çok güzel ne yaptınız sancı başlasın diye birde kolay oldumu doğum sancılar nasıl başlıyor nereniz ağrıyor
Bebek2_ Benimde 38+6 yım karnımda sertleşme başladı ha bire ve bıçak saplanır gibi ağrı giriyor kasıklarima sanırım sancı bu nasıl anlayacağım
ayseferhat45 35 hafta enfeksiyona bağlı ağrım var doktor istemediğimiz bir durum falan dedi bilgisi olan var mı
Tugcelb ayseferhat45 37+1 im benimde bugün kontrolüm bardı ağrılarım enfeksiyon ağrısıymış. İlk kez bugün alttan muayene etti enfeksiyonu o şekilde gördü normal doğum olduğunda bebeğe enfeksiyon bulaşmasın diye temizlememiz lazım dedi ve ilaç verdi
Nurrddn 1234__ canım anlıyorsun zaten adet ağrısı diyorlar ama daha ağrılı birşey zaten 10 dk bir giriyor hani sancıyı anlamaman imkansız hani
Tqceks elanur-1125 benim ilk gebeliğimde hiç sancı vs olmamıştı ama bu gebeliğimde bir haftadır ara ara sancı oluyor adet sancısı gibi özellikle dün gece sabaha kadar sürdü ama bugün nts de sancı gözükmedi. Heralde yerleşme sancısı dizinde öyle olabilir. Bu arada bende 35+4 haftalığım
Elifedikli Tqceks benim de dün gece sol kasığım adet ağrısı gibi ağrı hiç kesilmeden sürdü baya çok rahatsız etmıyordu ama uyutmadı bi süre acaba neydı ki
-Fatimae Bizde 35+3 teyiz 10 gün ileriden gidiyor dedi doktor 2 şubattan önce doğum olmaz dedi ama ben bu hafta adet sancısı vajinada bıçak saplanma ve karnımda toparlanıp sertleşme hissediyorum burnum da şişti 😑 sizce nedir durum geliyor mu gelmekte olan 🥰🤲
Mrvbnbg2208 Denizcllk006 anlaşılıyor mu sancı bazen belim falan ağrıyor da sancı değildir herhalde olsa bilir miyim çok tereddüt ediyorum ben
Denizcllk006 Mrvbnbg2208 bende tam olarak bilmiyorum ilk gebeliğim ara ara sancı giriyor ama çabuk geçiyor ♥️