busragundogan3437 elanur-1125 35+5 deyim adet olacakmış gibi karnim ve.belim agriyor 2 gün önce çatı muayenesi olsun hafif kirmizimsi akıntım oldu ve şuan yürürken bile sanki kasiklarıma bıçak saplanıyor
Prensesbii15 Kizlar afedersiniz ama bugün hem küçük hem büyük tuvaletimi yaptım peceteyle silince peceteyle balgamsi sümük gibi hafif yeşile kaçar renkte bı akıntı gibi bişey vardı nişanim mi geldi bilmiyorum İlk gebeliğim 37+0 haftalık dün akşam yemeğinde de 3-5 dk sancım oldu karnim ağrıdı Sizce nişanim mi geldi akıntı mi?
Nurselnurcan Prensesbii15 bence doktora kesinlikle sorun. Yeşil renginden dolayı diyorum bunu. Yeşil iyi değil danışmanızda fayda var
-Meyra Prensesbii15 nişan her zaman kanlı gelmez zaten benimde dediğiniz gibi olmuştu yeşilimsi ama çok yoğun bir akıntı zaten farkediliyor nişan olduğu anlarsınız nişandan 12 saat sonra doğum gerçekleşti 40+2 de
Mucizelermumkun 35+1 im benim geçen hafta nst de 60 I bulan sancılarım çıktı doktor ciğer geliştirici falan yaptı ama ben hissetmiyorum sancıyı. Bir hafta daha geçti bu kontrolde sancı çıkmadı. Ama sancı hissetmeye başladım ilk kez bu hafta. Düzenli olmadığı için ve haftada bir olduğu için dert etmedim. Erken doğum hep diyor doktorlar ama ben vücut kendini hazırlıyor diye düşünüyorum. Allah’ın izni ile 38 i göreceğimize inanıyorum. Bakalım.
Duygu_ck Mucizelermumkun ay bende bunu diyorum sancın olursa kesin hissedersin diyor herkes , ama siz anlamamışsınız bile nasıl olacak bu iş sıkıntı yaratırmı acaba 🤨
EmelBG_ elanur-1125 Kızımda sıfır sancı sorunu ile 40+3’de geldi sorunlu doğum olmuştu velhasılda . Öncesinde sancı ağrı çekmedim maşallah bu beyfendi öyle bi hareketli aşçısı sancısı bitmiyor 😂😂😂. 30 haftada acillik oldum sancıdan vs şimdi 35 hala aynı bakalım ne olucagız 😂😂😂
HappyEnd-88 elanur-1125 bende aynıyım canım bana da çocuk aşağı doğru iniyor kemiklerin de açılıyor dediler ama bilemiyorum doktora gidince öğreneceğim ne derse. Ama ben 32+5 oldum 32 in başında sancı olmaya başladı rahim ağrısı da diyebilirim bilmiyorum yani
nclncl Ben 38 haftalık gebeyim. Ve son günlerde çok sancim var. Yarın randevum var. Her randevumda rutin ultrason kontrolü vardı. 38 haftalık gebelikte muayene nasıl oluyor, alttan muayene ediyorlar mı. Bi bilginiz var mı?
Bilgeszr nclncl devlet hastanesinde alttan muayene yok 38 de yani doğum sancısı gelip gittiğinde ancak bakıyorlar acılma ya ama özelde 37 de catı muayenesi yapıyorlar
ParildayanYildiz Bilgeszr belirli aralıklarla değil de benimkisi hiç geçmeyenden canım daha çok erken ya 🤦♀️
nclncl Bilgeszr peki gün veriyorlar mı? Sürekli ayım farklı çıkıyor. Açıkcasi çok çok heyecanlı ve stresliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
ilkbebegimm Bilgeszr devlet hastanesinde beni 37 de yaptı çatı muayenesini 1 hafta geçti şimdi bu cuma tekrar gidicem..
Melismelo elanur-1125 malesef benim sancılarım 30. Haftadan itibaren başladı sürekli kasılmalarım vardı 32de yatış verildi rahim ağzınkısalığından vs 39+5 de suyum geldi ama doğumum hem uzun sürdü hemde cok sancılıydı 🙁 yani bence bir ilgisi yok
Bilgeszr ParildayanYildiz ayy Allah zaöanında doğum nasip etsin canım Allah kolaylık versin valla cok zor bu analık
Prensesbii15 -Meyra benim şuan sancı ağrı vs bişey yok ilk olduğu için bı tecrubemde yok yengemi aradım anlattım böyle böyle diye akintin o bikac güne dogururaum dedi hatta vajinaya arada iğne batar gibi sancılar giriyo onun içinde gün ağrısı o dedi doğumun yakın diyo
Prensesbii15 -Meyra saten bı defa geldi öyle sümüksü şekilde başka gelmedi benim uyg. gore 22 gun var doktor 40a kadqr bekle diyor