Baby905 elanur-1125 merhaba sancı nasıl anlaşılır. Kasık ağrısı gibi mi oluyor karın da sertleşmemi ?
Nurysr Baby905 gerçek sancı dediğimiz şey yani kasılmalar önce belden ağrısı vurur ve karnın iki yanından yayılır. Düzenli aralıklarla gelir. Adet sancisi daha çok kasıklarda olur gerçek sancida bel ve karın cevresi etrafinda gerceklesir.
Niska elanur-1125 benimde canm 35+6 haftalığız ağrılarım flan var herkes söylyorki agrn varsa dogumun kolay olucak gorelim insallah🥹
busragundogan3437 Kevko boyle olunca çok uzun surmuyormus doğurmak okuduklarıma göre doktorda aynı şeyi söyledi
ikibaloglanannesi 33.haftadayım hatta 34 olucam. 33’de başladı. Ama öyle sürekli değil. Günde 1-2 kez uğrayıp gidiyor. Doktorum normal dedi artık bu haftalardan itibaren🤲🏻.
Sevgi2023 Merhaba herkese 40haftama geçiş yaptim ben bişey sormak istiyorum eger agrilar 10dk birse saatlerdir ve açilma yoksa ne yapilir o zaman doktorlar??
Eclipse3 Gozdeatik ayni 38+ 1 deyim hic sancim yok sadece bel agrim var o hamileligim basindan beri devam eden dinlenince geciyor
tgcebl ilkbebegimm çatı muayenesi uzun sürüyor mu ,acılı bişey. 🙄😔 Muayeneden sonra bazen lekelenme oluyor diyorlar bende çok korkuyorum endişeleniyorum bişey olacak diye
Edanurcsk tgcebl hiç korkulacak bişey değil bende 37 haftada yapıldı gayet rahattı eliyle kontrol ediyor çatıyı ağrı felan hissetmedim kendinizi o an kasmayın rahatlayın sadece gayet kolay gecicektir ama ben lekelenme yaşamadım şu an 39+6yim hala tık yok😅
ilkbebegimm tgcebl benim canım acıdı yalan yok bi de nst bozuk çıktı diye yatış verdi bi gün onun sebebine doğumhaneye 2 kişi de orda yaptı sonrasında da leke geldi ama benimki kahverengi olunca nişan sandım yalan yok hala hangisi olduğunu ayırt edemedim🥰
tgcebl Edanurcsk teşekkür ederim 🙏🏻😘 normal doğuma uygunmusunuz peki ? Muayeneden sonra ne söyledi doktorunuz
tgcebl ilkbebegimm yaa kötü denk gelmiş 😔 doğum yaklaştıkça bende stres olıyorum , siz doğum yapalı ne kadar oldu ?
Yaprak_erdu elanur-1125 benim ilk gebeliğmde 40+6 haftalık başlanmışt sabah saat 5 te başladı akşam saat 6 sezeryan aldılar 🤭