Biz daha çok yeniyiz 6 aylık oldu dün. Eşimle birbirimizi yıllardır tanıdığımız için çocukları çok seviyoruz çocuk sahibi olmayı da çok istiyorduk hemen evlenir evlenmez düşünüyorduk ne yalan söyleyim çünkü nişanlılik sevgililik falan çok uzun herşeyi yaşadık yani kendimize çok zaman ayırdık evliyken de daha bebis hemen gelmiyor sonuç da diye düşünerek hemen ilk gunden beri korunmadik tabi ben bilmiyorum eşimde bilmiyor yumurtlama olunca hamilelik oluştuğunu falan🤣 öyle hep denedik bir buçuk ay sonra oldu arastira arastira bir defa adet geçirdim sonra hamile kaldım bir buçuk ayın sonunda oda sağlıksız bir gebelikti 7.haftamda kürtajla alındı.sonra üç ay korunduk çocuk düşündüğümüz icin yine denedik bu sefer de aralikda hamile olduğumu ogrendim suan 8+2 hamileyim çok şükür inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız çok evhamlı pimpirikli biriyim kurtajdan sonra su telefonda asrastirmadigim konu kalmadi psikoljikmen cokmustum kafayi yemek uzereydim. hamile oldugumu ogrenince dunyalar benim oldu allahim isteyen herkese tattirsun bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻