1bade valla ben 2,5 senedir korunuyordum. Ama korkuyordum da hani zararı olacak ve ben hamile kalamıycam diye sonra sadece 1 ay korunmadım onda da gebe kalmışım haberim yok iğne vurdurcaktım her ay korunma iğnesi o yüzden 1 ay korunamadım. Sonra kadın doğuma önce bi sorun var mı diye kontrole gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve gebe kalabileceğimi söyledi. İçim rahat bir şekilde çıktım. Eczaneden ilaçlarımı alırken test de aldırdı eşim. İhtimal vermeyerek aldım çünkü doktorun yanından geliyorum muayene etti beni bide eminim yani😂 Eve geldim eşim zorla yaptırdı iyi ki de yaptırmış. Her hatırladığım da şükrediyorum. Sonra yaptım ve çift çizgiyi görünce tekrar doktora gittik. 1 aylık hamile olduğum ortaya çıktı. Kan değerim 49,2’ydi dış gebelik dedi önce 2 gün sonra kan değerim yükselince 1 aylık gebesin dedi🥰 şuan da oğlumun gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla 4.ayında🥰 Allah inşallah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder sana da. Kollarını en kısa zaman da evladınla doldurursun🥰♥️