1bade Eldgrn maşallah ne güzel hikayeniz 🤩 eşiniz sperm testi falanda verdi değil mi ? Bende direk hastane psikolojisine girmek istemiyorum
Eldgrn 1bade verdi canım O da ben de kontrollerimizi yaptırdık ama bir sorun yoktu hatta psikolojik olarak bir dönem çok zorluk yaşadık neden olmuyor diye bir sorun yok Her şey yolundayken tam umudumuzu kaybettiğimiz anda nasip oldu burada görüyordum beraber beklediğim çok arkadaşım vardı aylarca bazıları yıllarca bekliyordu benden daha fazla beklemiş insanlar bile vardı bu yüzden artık son raddede dedim Elif senden daha fazla zamandır bekleyen insanlar var onları gözünün önünde bulundur nasip olmuyorsa vardır bir sebebi burada bir de olumsuz yaşanan gebelikleri gördükçe Halime daha çok şükrediyordum çünkü o psikoloji gerçekten çok zor ben yaşamadan buradakilerle beraber başıma gelmiş gibi hissediyordum O yüzden hep halime şükrettim
ikibaloglanannesi 2021 eylülde korunmayı bıraktık. 2022 mayısta hamile olduğumu öğrendim🥺💙. 2023 şubatta yani birkaç hafta sonra oğlumu inşallah kucağıma alacağım👣. Rabbim en kısa zamanda size de bu duyguyu yaşatsın inşallah💕.
siyahinci3 1bade evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim sonra kizimi kucagima aldim ve 4 sene korunduk esim korunuyordu korunmayi buraktik 3 ay olmadi sonra ikinci kizim geldi…ve kizim 9 aylikken ani bulantilar basladi midemi usuttum sanarken hemile oldugumu ogrendim. 15 gun sonra dogumum var
momyy__ 1bade ilk evlendigimde hiç kirunmadim tam bir yıl sonra hamile kaldım kalbî durdu kürtaj oldum sonra oğluma kürtaj olduktan tam bir yıl sonra hamile kaldım şu an oğlum 6 aylık ben yine kirunmadim ve 5 haftalık hamileyim
_sevdatsn 1bade nasip herşey Allah tan vardır bir zamanı ben ilk korunmasızda kaldım hemen Bol bol dua et hayırlı evlat için 🤲🏻
1Busenur1 1bade 9.5 ay sonra hamile kaldım canım şans eseri öğrendim sık sık ilişkiye giren biri değildim kafanı rahat bırak bebek olcak yapıcaz diye ilişkiye girme Allah nasip ederse inşallah olur hakkında hayırlısı olsun rabbim tez vakitte kucağını doldursun ☺️
Meltems53 1bade korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra kaldım. Çünkü ilk ay yumurtlama günümüz olduğunu falan pek bilmiyordum 🙈 rastgele ilişkiye girmiştik. Sonrasında takip edince oldu hemen.
mucizem___ 1bade düşük yapmana cok üzüldüm allahım bir daha yaşatmasın eşim cok istiyordu ve korunmadık 2. Ayda hamile kaldım şuan 17+5 iz :)