Asyabuse betul22 ben kağıthanedeyim 31 aralık günü ak parti kadın kolları mahalleyi geziyordu kapı kapı tepsi falan dağıttılar. Hamile olduğumu görünce not aldırttı yanındaki kıza 1 ay sonra ziyarete gelelim diye ayrıyetten belediyeyede başvurun dediler bakalım nolacak gelecekler mi bilemiyorum
betul22 Asyabuse bende geçen gün anneme gittim başka mahalledde oturuyor annem onun oturduğu siteye belediye tepsi falan dağıtmış hiç benim oturduğum yerde böyle şeylere rastlamadım bu sosyal yardım bu tür paketler bana biraz şans gibi geliyor çünkü başvuranların çoğuna donmuyorlar başvuru yapmayanları buluyorlar hayret ediyorum arkadaşımın okadar durumu iyi olmasına rağmen beşik bile kiza getirdiler biz bi küçük bebek paketi istiyoruz görmüyorlar
Baloglum93 Asyabuse direk bağlı olduğunuz belediyeye başvurun ben Instagram sayfasindan yazdım yarim saat sonra kaydını açtılar on gün sonra da getirdiler
Asyabuse betul22 doğru diyosunuz hep öyle oluyor öğrenciyken asla kyk çıkmadı bi arkadalımın babasının benzinliği vardı kız kykda kalıyodu hani daha nasıl zengin olabilir benzinlik yahu
betul22 Asyabuse işte keşke rastgele yardım etmeseler gerçek muhtaçlara verseler bakın şimdi instgramdan yazdim belediyeye link atmis atttigi link form doldurmak için bebeğin doğmuş olması lazım 6 aylik olunca artık ben ne napim ki bu paketi ne kadar saçma bitane bebek yagi 80 lira olmuş en azından şimdi getirselerdi gidipde bunlari almak zorunda olmucaktim
Baloglum93 betul22 o başvuru yaptığın yer değil canım orayı bende aradım hatta bana dediler ki evinize gelincek evinizin durumuma bakilcak yani gerçekten ihtiyaç sahibi misiniz diye . Ordaki başvurumu iptal ettik uğraşmak istemedim ben direk bağlı olduğum belediyeye başvurdum
Baloglum93 Asyabuse evet belediye her bebeğe getiriyor paketi ama diğer kurum baya bı sorular soruyo hatta eve gelip bakmak istiyolar
betul22 Baloglum93 sultanbeyli belediyesi aradım başvuru yaptım hatta instgramdan bende sizin gibi yazdım hosgeldin bebek paketi yararlanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz cevap olarak link atti attığı link formda bebeğin doğmuş olması lazım 6. Aylik olmadan geri dönüş olacaktır diyor bebek doğduktan sonra ben napim ki paketi şimdi getirseler en azından masraf yapmam bebek yağı bakım setini almam ben masraf yaptıktan sonra gidip bebek yağı 80 tl aldıktan sonra krem şu bu ıvır zıvır aldıktan sonra napimki öyle değil mi bu konuda çok kızıyorum gerçek ihtiyacı olanlara vermiyorlar keşke sadece ben olsam birsuru insan var yardımlardan faydalanamayan
Mervetnl Mavisssss98 Merhabalar, talebinizle ilgili 4441600 numaralı telefon ile İletişime Geçmeniz gerekmektedir. Şöyle bir mesaj almıştım ben Bursa Büyükşehire yazdığımda :) Henüz aramadım ararsanız benide bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻
Mavisssss98 Mervetnl şuan 23+5 haftalık hamileyim 32den sonra aramak istiyorum o zamanda buraya atarım bilgilendiririm sende ararsan haber veriri misin 😊
Minnosunannesi16 Mervetnl acaba hafta sınırı varmi bazı annelere 28. Haftadan sonra ara demişler bende Bursadayim merak ettim 🤭
Minnosunannesi16 Mervetnl bebek doğduktan sonra 3 Ay içerisinde bu numaraya başvuru yapmanız gerekiyor dedi bebeğin kimliği çıkmış olması gerekiyormuş eve getiriyorlarmis paketi
birannebirfurki 3cocuklu1annee ben keçiören belediyesiyle görüştüm doğum gerçekleştikten sonra arayın dediler
Mineee35 Azra_ Canım var aslında ama doğumdan sonra veriyorlar benim tanıdığım almıştı him diye internet den yaz veya İzmir hoşgeldin bebek diye çıkıyor