Mervetnl Mavisssss98 Merhabalar, talebinizle ilgili 4441600 numaralı telefon ile İletişime Geçmeniz gerekmektedir. Şöyle bir mesaj almıştım ben Bursa Büyükşehire yazdığımda :) Henüz aramadım ararsanız benide bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻
Baloglum93 aysegul789 tiktokta yazın hoşgeldin bebek paketi diye videoların arasında Beylikdüzü Belediyesi’nin gönderdiği pakette var ben şimdi hep bozdum paketi yikattim yerlestirdim
Baloglum93 YesimMm- valla hiç maddiyat felan sorgulamadilar sadece msj attım 31 haftalık gebeyim hoşgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum yazmıştım yarım saat sonra hemen kaydını aldılar işte tel adres tc felan işte ayın 28 ydi dün geldi
Baloglum93 Betul_1 ınstagram’dan Beylikdüzü belediyesi sayfasına yazdım mavi tikli olan sayfaya . 31 haftalık gebeyim hoşgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum diye yarım saat sonra msj atıp kayıt oluşturdular sonra msjla bı kod ve link geldi işte dün de aradılar getirdiler
siyahinci3 Aaslgryzb hic bilmiyorum canim ben google den 153 basvuru sorgula yazinca cukan sekmeye girip yeni basvuru kismina basarak formu doldurdum ertesi gun hemen aradılar
Mineee35 Azra_ Canım var aslında ama doğumdan sonra veriyorlar benim tanıdığım almıştı him diye internet den yaz veya İzmir hoşgeldin bebek diye çıkıyor
3cocuklu1annee Gizemli anladım canım teşekkür ederim inşallah vardır ya çünkü bi arkadaş verilmiyor dedi
betul22 Baloglum93 güzelmiş bende istajbulda oturuyorum başvuru yaptım birsuru bilgi aldılar ama ses seda yok herseyi sordular üstelik maaş kirayi 3 aydır geri dönmediler doğuma az kaldı bazi belediyeler çok ilgililer
Asyabuse betul22 anladığım kadarıyla istanbulda iki türlü uygulama var. Biri ibbnin ki onda ihtiyaç sahiplerine veriyorlar ve gelir durumuna göre paket içeriği değişiyor. Diğeri belediyenin ki yani mesela şişli belediyesi falan onlar herkese veriyor daha minik bir paket oluyor
Baloglum93 betul22 o başvuru yaptığın yer değil canım orayı bende aradım hatta bana dediler ki evinize gelincek evinizin durumuma bakilcak yani gerçekten ihtiyaç sahibi misiniz diye . Ordaki başvurumu iptal ettik uğraşmak istemedim ben direk bağlı olduğum belediyeye başvurdum
betul22 Asyabuse ben hem buyuksehir belediye aradım hemde sultanbeyli beyaz masa bazilari aramadan faydalanıyor nasıl haberleri oluyor anlamadım biz aradığımız halde donmuyorlar
Baloglum93 Asyabuse evet belediye her bebeğe getiriyor paketi ama diğer kurum baya bı sorular soruyo hatta eve gelip bakmak istiyolar
Asyabuse betul22 ben kağıthanedeyim 31 aralık günü ak parti kadın kolları mahalleyi geziyordu kapı kapı tepsi falan dağıttılar. Hamile olduğumu görünce not aldırttı yanındaki kıza 1 ay sonra ziyarete gelelim diye ayrıyetten belediyeyede başvurun dediler bakalım nolacak gelecekler mi bilemiyorum