Hilal3425 Kartal belediyesinde yok galiba böyle bişey gerçi kartal da ne var ki zaten saçma sapan bir belediye
Minnosunannesi16 Mervetnl acaba hafta sınırı varmi bazı annelere 28. Haftadan sonra ara demişler bende Bursadayim merak ettim 🤭
Z72r47asel Baloglum93 Hayırlı olsun peki bebek doğduktan sonra mi başvuru yapıyorsunuz bana da bilgi verir misiniz?
Baloglum93 Z72r47asel ben hamileyim daha doğum yapmadım 31 haftalıkken başvurdum yarım saat sonra başvurma dönüş yapıldı bı hafta on gün felan sonra geldi kapıdan verdiler içeri girmediler
_Cey_Zey_Lev_ Ben adanadayım bana doğumdan sonra arayın bebeğin kimliği çıkınca kimlikle form doldurup alabilirsiniz dediler
Minnosunannesi16 Mervetnl bebek doğduktan sonra 3 Ay içerisinde bu numaraya başvuru yapmanız gerekiyor dedi bebeğin kimliği çıkmış olması gerekiyormuş eve getiriyorlarmis paketi
Ahsenveannesi Onbeskasim tüm illerde var sağlıklı hayat merkezleri var her ilde oraya başvurup 12 haftadan sonra alabilirsiniz
Mahirin-annesi1 Baloglum93 maşallah nasıl başvurdunuz bende yapmak istiyorum da doğumdan önce mi sonra mı başvurunuz internet üzerinden mi
Baloglum93 Mahirin-annesi1 ben 31 haftalık gebe iken basvru yaptım Beylikdüzü Belediyesi’nin Instagram sayfasına yazdım işte 31 haftalık gebeyim hoşgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum diye zaten yarım saat sonra hemen başvuru numarası olusturdular