Damla26- Elanatal 2, fertamir demir ilaci, magnorm yani magnezyum ve dvitanol kullaniyorum. Doguma kadar devam edecegim Dogumdan sonra da d vitaminini kullanmaya devam edecekmisiz ama 😊
Hamisform bademli_puding bütün eksiklikler hamilelikte sıraya girdi:)) dahiliyeci gördü haftada 4 gün et ye diyor. Mide bulantılarım çok olduğundan vücutta vitamin kalmıyordu ilaçlarla takviye mecbur.
Hamisform gzl_2320 mide bulantılarım çok olduğundan ete tiksinmeye başladım. Köfte ile arada destek:) o da midem kabul ederse
starrysky bademli_puding öyle önemli bir fark olsa doktorum vermezdi çok güveniyorum doktoruma ama kan tahlillerimde d vitaminim gayet iyi çıkıyor. Hap dediğim zaten içi yağ dolu hap
Betulkaraa34 Srep benim troid yuksek cikti iki kere kan tahlili yapti farkli hastanelerde birinde 3 digerinde 4.06 cikti mecburen ilac kullaniyorum
Mutlumumutlu Gamzerstoglu bununla birlikte kan ilacı da kullanıyor musunuz? Bide kaç haftalık oldunuz?
Mutlumumutlu Sererva hangi saat aralığında içiyorsun. Ben elenatali gün ortasında aç içmeye çalışıyorum kanı da gece uyumadan kullanıyorum. Bidee kaçıncı haftadasınız, bana doğuma kadar devam denildi.
Sererva Mutlumumutlu ben şuan 27+5 im banada doktor elanateli doğuma kadar kullancaksın dedi ben sabah aç karnına ferrum hausmanı alıyorum gece yatarkende elanateli alıyorum eğer elanateli gün içerisinde alırsam mide mi bulandırıyor siz kaç haftalıksınız
Gmz-gmz Mineserra doğduktan sonra da imom latte var emzirenler için muhtemelen onu kullanırım yorumları çok iyi çünkü bakmak isterseniz
kahvekokusu_ Lutfiye20 vitamini ve demir eksiliği gibi takviyeleri doğumdan sonra da kullanmak gerekiyo takviye çünkü onlar ilaç değil . Bana doktorum doğum sonrası da önemli çünkü saçların dökülmeye başlıycak doğumda kan kaybediceksin o yüzden devam et saçların tırnakların güçlü olsun dedi .
MelisBerdo isc evet bende de var ancak 400 mg folik asit bebek için zararlı değil. 500mg olduğunda zararlı oluyor diye araştırmıştım
annekuzusu_ Lutfiye20 ben ilk 4ay folikasit kullandim şimdi işte omepa vm ve D vitamini damla kullaniyorum o kadar 19.haftadayim
Mire Aslihantuncer çok hoşuma gitti bende prntl kullanıyorum pembe kutulu bitince bu ilacı da almayı düşünüyorum