May05 minnakbebem küçük şişede olandan dimi sizinki de nasıl içiyorsunuz ilacı sabah mı gece mi aç tok ? bir de tadı nasıl acaba bana da yeni verdi doktorum
minnakbebem May05 tadı vanilya gibi sanki de eczacı sabah aç karnına alsın faydası daha etkili olur demiş ilk zamanlar hep aç karnına sabah aldım ama midem bulanıyordu çay da içemiyordum sonra yatmadan önce alıyorum akşamları
Sererva Mutlumumutlu ben şuan 27+5 im banada doktor elanateli doğuma kadar kullancaksın dedi ben sabah aç karnına ferrum hausmanı alıyorum gece yatarkende elanateli alıyorum eğer elanateli gün içerisinde alırsam mide mi bulandırıyor siz kaç haftalıksınız
Mutlumumutlu Sererva 21 haftalığız. Ben de demir ilacını akşam uyumadan içiyorum, diğerini gün ortasında alıyorum ki enerji versin diye
Mire Aslihantuncer çok hoşuma gitti bende prntl kullanıyorum pembe kutulu bitince bu ilacı da almayı düşünüyorum
starrysky bademli_puding öyle önemli bir fark olsa doktorum vermezdi çok güveniyorum doktoruma ama kan tahlillerimde d vitaminim gayet iyi çıkıyor. Hap dediğim zaten içi yağ dolu hap
bademli_puding starrysky anladım canım zaten doktorumuza güvenmemiz lazım bende güveniyorum doktoruma güvenmesem gitmem zaten
starrysky Sadebikahveee benimde gündüz midemi bulandırıyor gece yatmadan aç karnına içip uyuyorum ben de öyle yapmanızı tavsiye ederim