nur34_ Lutfiye20 demir takviyesi magnezyum folik asit kullaniyorm 25 haftalgm onun disinda degerlerim cok iyi cok sukur
Gulsahkuar Bugun 30 haftalık kontrolum vardı devam dedi demir ilacı çift içiodm ama yeterli gelmedi hc bugun kan serumu takıldı onun dısında trioid ,vitamin d ,aspirin , balık yagı ,B12 ,magnezyum içiyorum 😄 33. Haftada tekrar goruscez inş
Sadebikahveee Gyneferon demir ilacını ne zaman içiyosunuz. Sabah içtigimde kustum gece yatarken denicem umarım midemi bulandırmaz 🥺
starrysky Sadebikahveee benimde gündüz midemi bulandırıyor gece yatmadan aç karnına içip uyuyorum ben de öyle yapmanızı tavsiye ederim
semakklk Ebru1995 balık yagi dedigim hap olarak şefaf oval birsey halen kullanıyorum doguma kadar kullanmami söyledi doktorum
2023Mucizem Damlayı bende portakala damlatıyorum hiç tadı gelmiyor sanırım c vitamini ile alınması da faydasını artıyormuş
Psikologaylin Tüm bu ilaçlar ne zaman veriliyor ? Ben 12.4 üm sadece folik asit kullanıyorum başka ilaç veren olmadı
Ayselsinan Psikologaylin ilk 3 ay folik asit veriyo ilerleyen zamanlarda kontrele gidince vitamin verir yaninda ihtiyacin olan ne varsa onlarida veriyo…
1234__ Onbeskasim bende de tam tersi devlettekiler hep sigortanın karşıladığı ilaçları yazıyor ve inan bana hiç biri iyi gelmiyor .decaviti genelde devlet yazıyor ama sizin doktor biraz farklı demekki
Naz1626 Doktorum balık yağı içmesende olur kuruyemiş cevizlerini yiyiyorsan düzenli dedi bırakmıştım pişman oldum şuan
starrysky bademli_puding benimde midemi bulandırıyordı söyledim hap şeklinde verdi aşırı rahat ettim boşu boşuna çekmeyin doktorunuza iletin mutlaka
Gozdeee7 Buseceyb ilk 3 ay anne çok besin alamadığı mideye de bulantı yaptığı için Alman gereken vitaminleri sana sağlıyor onun için tokluk oluşturuyor bende de öyle olmuştu
Gozdeee7 Onbeskasim Bana da ikisini birden yazmıştılar ancak ikisinin içinde de folik asit var zaten ben ikisini birden içmeye cesaret edemedim elanatal2’yi bıraktım decavite devam