Onbeskasim Yorumların yüzde 70ni okudum da çoğu kişi decavit kullanıyor . Benim bir sorum var arkadaşlar ben cok yeniyim daha 8+2 devlete gidiyorum. İlk hamileliğimde özele gittim decavit yazmıştı bir tabeleti bitirdim sonra kürtaj oldum malesef bazı nedenlerden dolayı. İki tablet falan kaldı decavit onu şuan ki doktorum devletteki yazmadı decavit sadece şuan folikasit kullanıyorum decaviti de kullanabilir miyim yani bı zararı olur mu ki folikle birlikde ? İlk haftalarda olupda folik asit ile birlikde decaviti kullanan var mı aranızda merak ettim kullanilyormu
Gozdeee7 Onbeskasim Bana da ikisini birden yazmıştılar ancak ikisinin içinde de folik asit var zaten ben ikisini birden içmeye cesaret edemedim elanatal2’yi bıraktım decavite devam
Onbeskasim Kullandığım folik asit (folidoce 400mcg) nasıl bu iyisi mi acaba bilen varmı. Ve devletteki doktorum bunu yazdı 140 TL’ye aldık. Sigorta karsilamiyordu. Decaviti özel deki doktorum yazmıştı onuda 30-40 TL bile değildi diye hatırlıyorum onuda sigorta karsiliyormus . neden devlet pahalı yazıyor da özel ucuz yazıyor anlamadım ben aralarındaki bağı hangisi iyi kafam karışti
1234__ Onbeskasim bende de tam tersi devlettekiler hep sigortanın karşıladığı ilaçları yazıyor ve inan bana hiç biri iyi gelmiyor .decaviti genelde devlet yazıyor ama sizin doktor biraz farklı demekki
OnurBurcu93 Lutfiye20 elenatal 2 doğuma kadar doğum sonrası 3 ü kullanacakmışım devit 3 ve feramat içiyorum bunlar da 3/6 ay doğum sonrası devam edicekmiş demir ve d vitamini için
newmom07 bademli_puding bende kullanıyorum dişlerimi fırçalar fırçalamaz dilime damlatıp yutuyorum. Macun tadından pek anlaşılmıyor aklında bulunsun :)
Rakibeozturk bademli_puding Evet suyla vs karıştırılınca yağı ağzında kalmış gibi oluyor eczacı da doktorum da meyve suyuyla karıştırıp iç dediler canım
bademli_puding Rakibeozturk belkide benimki psikolojiktir yani ben genel olarak ilaç içemiyorum zaten küçücük doğum kontrol hapını bile içemezdim
Mrv6867 bademli_puding bende aynı d vitamini içerken çok bulanıyorum ekmeğe damlatiyorum ama yine de aynı 😔
bademli_puding Mrv6867 yoğurda damlat yada meyve suyuna burda bana çok güzel tavsiyeler geldi yoğurda damlattım tat yok zaten baya iyi gitti 😂
Avukathanimm Lutfiye20 folega önermişti doktorum, her muayenede üstüne basa basa ilaçları bırakma dedi. 35 haftadayım hala bırakma diyor, heralde doğurana kadar içiyoruz
Aslihantuncer Bende decavit kullaniyordum doktoru değiştim. Oda decavit kilo yapiyor hemen birak dedi havyarli omega3 verdi hemde 250 tl oyyy ben ölem🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kahyaasena Lutfiye20 22 haftalığım bende 12 nci haftadan itibaren gyneferon coledan D3 magnimore plus ve OMG 3 kullaniyorum
Gamzerstoglu Buseceyb tokluk hissini bilmiyorum ama benim kan değerlerime inanılmaz etki etti kan değerlerim çok yükseldi
Mire defneveannesii_ bende onu önceki hamileliğimde kullanmıştım şimdi follact efect prntl kullanıyorum 2 aydır